UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ MODEL’İN BEBEĞİNİ EMZİRME POZU OLAY OLDU!

Dünyaca ünlü yıldız Chrissy Teigen'ın bebeğini emzirirken çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşması, bazı takipçilerin takipçilerin tepkisine neden oldu.

DÜNYACA ÜNLÜ MODEL’İN BEBEĞİNİ EMZİRME POZU  OLAY OLDU!

Dünyaca ünlü model Chrissy Teigen, kısa süre önce ikinci bebeğini dünyaya getirdi. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan güzel yıldız hayatıyla ilgili her ayrıntıyı paylaşmasıyla biliniyor. Teigen, bebeği Miles ile birlikte kızının oyuncak bebeğini de emzirirken çekilen pozunu "Luna oyuncak bebeğini de emzirmemi istedi. Sanırım şimdi ikizlerim var" mesajıyla birlikte paylaştı.

POZU SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

32 yaşındaki seksi model Teigen, Miles adını verdiği bebeğini emzirirken kızı Luna da annesinden oyuncak bebeğini emzirmesini de istedi. Teigen de onu kırmayıp oyuncak bebeği emzirir gibi yaptı. O sırada çekilen pozunu da sosyal medyada paylaştı. Fakat bu poz Teigen'in bazı takipçilerini çok kızdırdı.

"BU GÖRÜNTÜDEN HOŞLANMIYORUZ"

Bir başka takipçisi de "Çocuk doğurmak, cinsellik doğal şeyler. Ama bu benim Chrissy Teigen ya da başka ünlüleri bebek emzirirken ya da banyo yaparken görmekten hoşlandığım anlamına gelmiyor" diye yazdı.

OLUMLU YORUMLAR DA ALDI

Ağırlıklı olarak hayranlarından esprili karşılıklar alan Teigen'in bir takipçisi, ünlü modelin herkes gibi günlük hayatıyla ilgili paylaşımlar yaptığını belirterek "Yemek pişirirken, oyun oynarken, köpekle oynarken vesaire. Sen sadece bebeğini emziriyorsun. Ne büyük iş" yorumu yaptı.

"İNSANLARIN YAŞAMLARINA KARIŞMIYORUM" DİYE KARŞILIK VERDİ

Teigen de bu eleştirilere "Ben de sonu gelmeyen havuz pozlarını, Coachella Festivali selfie'lerini umursamıyorum. Ama insanların yaşamlarına karışmıyorum" diye yanıt verdi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERChrissy Teigen  Miles