UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UFUK'UN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Hatay'ın Hassa ilçesinde, Amanos Dağları eteklerinde 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ın cansız bedeni bulundu.

UFUK'UN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Ailesiyle yakınlarını ziyarete gittiği Arpalıuşağı Mahallesi'nde kaybolan Ufut Tatar'ın son görüldüğü su kaynağı ile mahalle ve Amanos Dağları eteklerinde komando, jandarma özel harekat ve AFAD ekiplerinin arama çalışmaları 8'nci gününde de sabahın erken saatlerinde başladı.

Eğitimli köpekler ile özel arazi arama insansız hava aracının da destek verdiği arama çalışmalarında ekipler, arama çalışmalarını Yoluklar Mahallesi'ne çevirdi.

Arpalıuşağı Mahallesi'ne 5 kilometre uzaklıktaki mahalledeki Katığın Kayası mevkisinde arama yapan güvenlik korucuları, Ufuk Tatar'ın cansız bedenine ulaştı.

CANSIZ BEDENİ DAĞDAN İNDİRİLDİ

Hatay'ın Hassa ilçesinde, Amanos Dağları eteklerinde 8 gün önce kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ın cansız bedeni kurtarma ekipleri tarafından sert ve dik kayalık bölgeden indirildi.

Ailesiyle yakınlarını ziyarete gittiği Arpalıuşağı Mahallesi'nde kaybolduktan sonra güvenlik korucuları tarafından olay yerine 5 kilometre uzaklıkta bulunmuştu.

Yolluklar Mahallesinde sert ve dik kayalık bölgede ölü olarak bulunan küçük çocuğun cansız bedeni kurtarma ekipleri ve jandarma tarafından indirildi.

Araçla getirilen Ufuk'un cesedi ambulans ile Hassa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERUFUK