UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GENÇ YILDIZ ESLEM AKAR 4N1K İLK AŞK’TA! HANGİ ROLDE OLACAK?

‘Avlu’ dizisinde “Ecem” karakterine hayat veren ve yıldızı parlayan genç oyuncu Eslem Akar, ‘4N1K İlk Aşk’ dizisiyle yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

GENÇ YILDIZ ESLEM AKAR 4N1K İLK AŞK’TA! HANGİ ROLDE OLACAK?

Yapımcılığını Fabrika Yapım’dan Öner Arslanel’ın üstlendiği, senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Murat Onbul’un oturduğu ‘4N1K İlk Aşk’ dizisi için geri sayım başladı.

FOX’un merakla beklenen dizisi ‘4N1K İlk Aşk’ta, ‘Avlu’ dizisinde Demet Evgar’ın kızını canlandıran ve büyük beğeni toplayan genç yıldız Eslem Akar da yer alıyor.

Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı, izleyici ile buluşmak için gün sayan ‘4N1K İlk Aşk’ta genç oyuncu, okul müdürünün kızı Ecem olarak sevenlerinin karşısına çıkacak.

Bülent Alkış ile baba-kızı oynayacak Eslem Akar, projeye dahil olmaktan son derece mutlu. “Ecem; filmde olmayan, sonradan eklenen bir karakter. Ben çok sevdim, umarım izleyici de sever. Setteki sıcak ve keyifli ortamı ekrana da taşıyacağımızı düşünüyoruz.” diyen genç oyuncu, ilk defa kamera karşısına çıktığı Bülent Alkış ile de çok iyi anlaştıklarını belirtti.

Dikkat çeken kadrosu ve eğlenceli hikayesi ile “4N1K İlk Aşk” ilk bölümüyle 6 Temmuz Cuma saat 20.00’de FOX’ta yayınlanacak.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLER4N1K ilk aşk  fox  eslem akar  bülent alkış