UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜL SUNAL, KEMAL SUNAL’IN KENDİSİNE YAZDIĞI MEKTUBU PAYLAŞTI

Kemal Sunal’ın mektubunu paylaşan Gül Sunal, fotoğrafın altına “1973 yılında yazılan bu mektupları okudukça hayranlığım özlemim çoğalıyor. İyi ki hayatımdasın Kemal…” notunu yazdı.

GÜL SUNAL, KEMAL SUNAL’IN KENDİSİNE YAZDIĞI MEKTUBU PAYLAŞTI

Ekim 1973’te yazılan mektupta Kemal Sunal, şunları yazmıştı:

“Bizim tiyatroda tadilat olduğu için oyuna Aralık başında başlayacağız. Fakat yeni salonu yeni bir oyunla açmak istiyoruz. Bu yüzden pazartesi günü prova günüymüş. Perşembe günü de filme başlıyoruz. Oyunumuz provası her gün çok sıkı şekilde yapılsa ancak aybaşına çıkar. Onun için provalar çok sıkı yapılacak. Ben bu filmde Tavuk Akakardeş oynuyorum. Yani rol çok büyük. Bu yüzden provaları aksatacağım bazen de hiç katılamayacağım. Çocuklarla oturup konuştuk. Yeni piyeste ufak bir rol oynayacağım. Bunu da böylece ayarladık.

Dün gene bir takım elbise aldım. İstanbul’da çok sık dolaşıyorum. Benim filim (Yalancı Yarim) şimdi Eskişehir’de oynuyor. Orada filmi seyredenler geldi, büyük reaksiyon alıyormuşum. Zaten yazıhaneye de film için teşekkür mektubu geldi. Bu film İstanbul ve Ankara’da Aralık ayında oynayacak, yeni filmin çekimi pazartesi günü başlıyor.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGÜL SUNAL  KEMAL SUNAL  PAYLAŞIM