UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MAHİR ÜNAL: “İDAM VE HADIMI DÜŞÜNÜP TARTIŞIYORUZ”

Son Dakika! AK Parti Sözcüsü Mahin Ünal "Çocuk istismarına karşılık şeni dönemde düşünüp tartışacağız" dedi

MAHİR ÜNAL: “İDAM VE HADIMI DÜŞÜNÜP TARTIŞIYORUZ”

AK Parti Sözcüsü Ünal, erken seçim tartışmalarıyla ilgili, "Bizim gündemimizde erken seçim yok." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ünal, yerel seçimlerin erkene alınmasına ilişkin soruyu şöyle yanıtladı:

Daha henüz bir seçim bitmiş ve seçimin sonucunda seçmen, Türkiye'yi güven atmosferine sokmuşken, yeniden erken seçim tartışmalarının başlamasını biz doğru bulmuyoruz. Türkiye erken seçim tartışmalarından çıkmıştır. Türkiye şu anda önüne bakmaktadır. Türkiye'nin birinci önceliği, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devreye girmesidir.

TÜRKİYE DAHA YENİ SEÇİMDEN ÇIKTI

Bizim bazı arkadaşlarımızın da açıklamaları sanki erken seçime destekmiş gibi sunuluyor. Bizim gündemimizde herhangi bir seçim bulunmamakta. Türkiye daha yeni bir erken seçimden çıktı. Türkiye önüne bakıyor. Yeni hükümet sistemiyle beraber, bir sürü önceliğimiz var. Çocuklarımızla, kadınlarımızla ilgili, ekonomiyle ilgili, güvenlikle ilgili, enerji politikalarıyla ilgili...

BİZİM GÜNDEMİMİZDE ERKEN SEÇİM YOK

Türkiye'nin önünde çok ciddi gündemler var. Türkiye'nin önüne tekrar erken seçim tartışması getirilmesini doğru bulmuyoruz. Bizim de gündemimizde erken seçim söz konusu değil.

CİNSEL İSTİSMAR DÜZENLEMESİ

Cinsel istismar düzenlemesiyle ilgili de açıklama yapan Ünal, şunları söyledi:

Çocuklarımızı korumak için gerekli düzenlemeler yapılacaktır. Kadınlarımıza ve hayvanlarımıza yönelik yapılan saldırılar hakkında da AK Parti grubu olarak tavrımızı mecliste koyduk ve bu konular hakkında çalışmalarımızı başlattık. AK Parti olarak bu konudaki hassasiyetimiz biliniyor. Kimyasal hadım gibi konular tartışılan ve gündemimizde olan konulardır. Önümüzdeki dönemde düzenlemeler gelecektir. Meclisin önündeki ilk işlem istismar düzenlemesi olacaktır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMAHİR ÜNAL