UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"HADIM ETMEK ÇÖZÜM DEĞİL İDAM GELSİN"

8 yaşındaki Eylül'ün cinsel istismardan sonra işkence yapılarak öldürülmesinin ardından Adalet Bakanlığı'yla görüştüğünü söyleyen Demet Akalın, "İdam gelsin, hadım sizin bildiğiniz gibi olmayacak" dedi.

"HADIM ETMEK ÇÖZÜM DEĞİL İDAM GELSİN"

Bodrum'da PASHA İSİMLİ MEKANDA sahne alan Demet Akalın, çocuklara yönelik cinsel istismarda hadımın çözüm olmadığını, idamın gelmesi gerektiğini söyledi. Akalın, minik Eylül ile ilgili sorular üzerine, "Adalet Bakanı ile görüştüm ve idamın gelmesinden yanayım. Yoksa bu soysuzlar durmayacak" dedi.

Okan Kurt ise gümbette Alora beach te performans sergiledi.

"ADALET BAKANLIĞINA GİTTİM, İDAMIN GELMESİNDEN YANAYIM"

İsyan bayrağını çektiğini ifade eden Demet Akalın, Ankara'da 22 Haziran günü kaybolan ve aramalar sonucunda cesedi bulunan Eylül Yağlıkara olayına çok sinirlendiğini söyledi. Artık bu duruma dur deme zamanının geldiğini ifade eden ünlü sanatçı, "Ben bunun için Adalet Bakanlığına gittim. Sağ olsun Sayın Bakanımız bizi hemen makamına kabul etti. Bütün danışmanlarını çağırdı. Bize saatlerce izah ettiler. Hangi yasanın üstünde çalıştıklarını anlattılar. Ben ve diğer sanatçı arkadaşlarım mümkün olduğu kadar hatırlatıyoruz. Tabii anne olanlar daha duyarlı oluyor. Ben kesinlikle idamın gelmesinden yanayım. Çünkü bu soysuzlar başka türlü durmayacak. Yani kesinlikle bir caydırıcı ceza olması gerekiyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDEMET AKALIN LEYLA