UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU AYRILIĞI YALANLADI, İLİŞKİSİNİ DE İLK KEZ DOĞRULADI!

Oyuncu Katie Holmes ve komedyen Jamie Foxx’un beş yıllık ilişkilerini bitirdiği belirtildi. Hollywood yıldızı Tom Cruise'un eski eşi ve kızı Suri'nin annesi Katie Holmes, aktör ve müzisyen sevgilisi Jamie Foxx ile ayrıldığını yalanlarken ilişkisini de ilk kez doğrulamış oldu.

ÜNLÜ OYUNCU AYRILIĞI YALANLADI, İLİŞKİSİNİ DE İLK KEZ DOĞRULADI!

Dawson’s Creek isimli diziyle dünya çapında şöhret kazanan Katie Holmes, “güven sorunu” nedeniyle beş yıldır ilişki yaşadığı Jamie Foxx’tan ayrıldığı iddia edildi.

Radar Online isimli siteye konuşan Holmes’un arkadaşı, 39 yaşındaki oyuncunun Tom Cruise ile yaşadığı sorunlu evliliği nedeniyle problemleri olduğunu, diğer taraftan Foxx'un da kendisini birçok kez aldattığını ileri sürdü:

“Kate, güven sorununu aşamadı. Ancak ayrılık, öfke sonucunda gerçekleşemedi. Katie, hayatına devam ediyor ve New Yorklu bir avukatla zaman zaman buluşuyor. Anca şu anda bu lişinin ismini gizli tutmayı tercih ediyor. Hayatına girecek yeni adamın kızı Suri için iyi bir örnek olmasını istiyor.”

Holmes'un iddiaları yalanlaması ise durumu başka bir boyuta getirdi.

Katie Holmes, sevgilisi Jamie Foxx ile ayrıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek ilk defa ilişkisini doğrulamış oldu.

Öte yandan Holmes, Amerikan Fox'un yeni dizisinde başrolü üstlenecek. Ünlü oyuncu bu projede FBI ajanını canlandıracak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkatie holmes  tom cruise  jamie foxx