UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UEFA BAŞKANI'NDAN GALATASARAY AÇIKLAMASI

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, Galatasaray ile ilgili verilen "tekrar inceleme" kararı için konuştu ve rutin bir işlem olduğunu belirtti.

UEFA BAŞKANI'NDAN GALATASARAY AÇIKLAMASI

CNN Türk'te yayınlanan 'UEFA Başkanı Özel' programında Cem Yılmaz ve Uğur Önver'in konuğu olan UEFA Başkanı Alexander Ceferin, Galatasaray ile ilgili dosyanın tekrardan hukuk kuruluna gönderilmesiyle ilgili olarak, "Hakem komisyonunun bazı durumlarda araştırma komisyonunun kararını düzeltme hakkı bulunuyor. Ama bu illa olacak anlamına gelmiyor. Bir şey değişecek anlamına da gelmiyor. Aslında büyük bir anlam da yüklememek lazım" dedi.

Ceferin, hakem komisyonunun inceleme yapmasının normal olduğunu belirtirken, "Özel dosyalarla ilgili yorum yapmıyorum çünkü bağımsız bir komisyonumuz var. Sorunla karşılaşıldığında onlar karar veriyor. hakem komisyonunun, bazı durumlarda karar değiştirme hakkı bulunuyor ama bir şey değişecek anlamı gelmiyor. Dosyaya bakacaklar ve bir şeyin değişip değişmeyeceğinin kararını verecekler. Anlaşma devam ediyor ve güncel çünkü hakem kurulu bir değişiklik talep etmedi. Ben Galatasaray hakkında konuşmuyorum, Real Madrid ya da Barcelona ile ilgili de konuşmuyorum. Verilen karar olağan dışı değil" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERUEFA GALATASARAY