UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA!.. AĞRI'DA KAYBOLAN ÇOCUK BULUNDU!..

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde önceki gün husumetli oldukları kişilerce kaçırıldığı belirlenen 15 yaşındaki erkek çocuk, polisin operasyonuyla kurtarıldı.

SON DAKİKA!.. AĞRI'DA KAYBOLAN ÇOCUK BULUNDU!..

Valilikten yapılan açıklamada, 25 Haziran 2018 Pazartesi günü akşam saatlerinde Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde 15 yaşındaki S.E.'nin kaçırıldığı hatırlatıldı.

Kaçırılma olayı ile ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışma yürüttüğü aktarılan açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

"Çocuğun, ailesi ile husumeti bulunan şahıslar tarafından kaçırıldığı anlaşılmış ve tutulduğu adres tespit edilmiştir. Adrese yapılan operasyonda çocuk kurtarılmıştır. Olaya karıştığı tespit edilen 5 kişiden 4'ü gözaltına alınmıştır, 1 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir."

Vatandaşlar ihbar etmişti

13 yaşındaki S.E'nin 25 Haziran'da akşam saatlerinde kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerce henüz plakası belirlenemeyen bir araca zorla bindirilerek kaçırıldığı ihbarı üzerine polis çalışma başlatmıştı.

Leyla 14. günde aranıyor

Öte yandan Ağrı'da Ramazan Bayramının ilk günü kaybolan ve o günden beri de haber alınamayan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'i arama çalışmaları 14. gününde sürüyor. Jandarma köyde ve çevresinde yumuşak zemin arama çalışması yapıyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkayıp çocuk  ağrı