UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNA KOLOĞLU YAZDI: KANAL D’NİN YARIŞMASINI BUSE VAROL SUNACAK!

6 Mayıs'ta şarkıcı Alişan ile dünya evine giren ve beş haftalık hamile olan Buse Varol, Kanal D'nin gündüz kuşağında sunacağı program için yapımcıyla imzaları attı. Olayın detaylarını Milliyet yazarı Sina Koloğlu köşesinde kaleme aldı!

SİNA KOLOĞLU YAZDI: KANAL D’NİN YARIŞMASINI BUSE VAROL SUNACAK!

İşte o yazı:

KANAL D’NİN YARIŞMASINI KİM SUNACAK?

İngiliz ITV kanalında yayınlanan ‘What Would Your Kid Do?’ (Çocuğunuz Ne Yapacak?) yarışma programını, Kanal D satın aldı. Geçtiğimiz yıl, ITV kanalının performansı en iyi programlarından biri olarak kabul edildi. 3.8 milyon izleyiciyi ekrana çekti. Jason Manford, bu yarışmanın sunucusu... Bir komedyen, BBC ve ITV kanallarında değişik şov programlarına imza atmış bir isim. Çok iyi bir sesi de var. ‘A Different Stage’ albümünü almanızı tavsiye ederim.  Yarışmanın özelliği, ailelerin çocuklarını ne kadar tanıdığıyla ilgili... Show TV’deki ‘Çocuktan Al Haberi’ni andırıyor.

Stüdyo işleri yapacak

Kanal D’nin yeni sezonda stüdyo işleri çoğalacak gibi görünüyor. İlk işaret, bu yarışma olabilir. Programı Buse Varol sunacak. Format ne kadar iyi olursa olsun, iş sunucuda bitiyor. Mesela ‘Çocuktan Al Haberi’ ve Evrim Akın örneği... En büyük sıkıntı televizyon sektöründe ‘şovmen’ kısırlığı... Genelde oyuncudan evrilmiş sunucu oluyor. Bir İngilizler’in sunucusuna bakın, bir de, bizdeki örneklere? Bakalım Varol, sunucu olarak sektöre kazandırılmış olacak mı? Yarışmanın adı daha belli değil. Ağustos ayında yayına girmesi öngörülüyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbuse varol  alişan  sina koloğlu