UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSMİN BABASI İSYAN ETTİ! “BENİMLE DE GÖRÜŞEBİLİRLER”

Meghan Markle’ın babası Thomas Markle, İngiliz kraliyet ailesinin kendisine karşı mesafeli duruşundan rahatsız olduğunu söyleyerek, “Trump’la görüşüyorlarsa benimle de görüşebilirler” dedi. Markle ayrıca Prens Harry ile henüz tanıştırılmadığını da söyledi.

ÜNLÜ İSMİN BABASI İSYAN ETTİ! “BENİMLE DE GÖRÜŞEBİLİRLER”

Prens Harry ile evlenerek Sussex Düşesi unvanını alan Meghan Markle’ın babası Thomas Markle, kraliyet ailesinin kendisiyle ilişkisine dair konuştu.

73 yaşındaki Markle, katıldığı TV programında kraliyet ailesi tarafından önemsenmediğini söyledi.

Kensington Sarayı’nı kendisine soğuk muamele yapmakla suçlayan Thomas Markle, kendini ‘ceza sahasında’ gibi hissettiğini belirtti.

Thomas Markle, Kraliçe Elizabeth’in ABD Başkanı Donald Trump’la görüşecek olmasına atıf yaparak, “Kraliçe kibirli ve katı yürekli başkanla görüşüyorsa benimle görüşmemesi için hiçbir gerekçesi olamaz. Onun kadar kötü değilim” dedi.

ABD Başkanı, gelecek ay Londra’ya giderek hem Kraliçe Elizabeth hem de Başbakan Theresa May ile görüşecek.

ABD’de yaşayan Thomas Markle ayrıca kızı Meghan Markle’ın Babalar Günü’nde kendisine kart atmamasına içerlediğini belirterek kızını ziyaret etme konusunda tereddüt yaşadığını söyledi.

The Sun gazetesine konuşan kaynaklara göre, Thomas Markle, kızı ve Prens Harry’yi ziyaret etmeyi ya da yeni evli çift tarafından ziyaret edilmeyi istiyor. Henüz Prens Harry ile tanıştırılmamış olmasına da üzülüyor.

Thomas Markle, 19 Mayıs’ta evlenen kızı Meghan Markle’ın düğününe geçirdiği ameliyat nedeniyle katılamamıştı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeghan markle  thomas markle