UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ YAPIMCI POLAT YAĞCI, İKİLİ OYNAYANLARI İFŞA ETTİ!

Polat Yağcı, “saklambaç”a son veren ilk adımı attı!..

ÜNLÜ YAPIMCI POLAT YAĞCI, İKİLİ OYNAYANLARI İFŞA ETTİ!

Seçimden çok önce, birçok ünlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan paylaşımları yapıyordu.

Sonrasında seçim yaklaşırken, özellikle Beşiktaş-Bodrum hattında hayatları geçen bir grup “Dip dalga geliyor, İnce ilk turda Başkan oluyor” söylentileri çıkardı.

Ama halka çok inandırıcı gelmedi.

Ancak ünlüler dünyasında bu furyadan çok etkilenen oldu.

Sonuçta ise dip dalgada boğulan bazı ünlüler ortaya çıktı!..

Hatta Alişan’ın düğününde bile telefonlardan yapılan canlı yayınlara takılıp, farkında olmadan rengini gösteren, sonra da bu yayınları ağlaya sızlaya sildiren ünlüler oldu!..

Davetlere katılıp, fotoğraf çektirme yarışına girip, seçim yaklaşınca dip dalga yalanlarıyla kaybolan ünlüler de oldu.

Ve şimdi…

İşte bu durumu da, dakika 1, gol 1 dillendiren isim ünlü yapımcı Polat Yağcı oldu.

Polat Yağcı, seçimden hemen önce, her zaman olduğu gibi paylaşımlar yapılması için tanıdığı birçok ünlü isme Erdoğan’la ilgili paylaşımlar gönderdiği öğrenildi. Ancak enteresan bir sessizlikle karşılaşmış, bir çok ünlüden yanıt bile alamadığı konuşuluyor!..

Ve dün gece…

Bombayı patlattı Polat Yağcı… Her fikre saygılı olduğunu ancak iki yüzlülere tepki gösterdiğini vurgulayan Polat Yağcı’nın olay olacak paylaşımı:

“Bir dönüm noktasını daha geride bıraktık. Hem milletimize hem milletimize hayırlı olsun. Bu süreçte oyunu kullanarak demokrasiye sahip çıkan herkese kendi adıma teşekkür ederim… Yine bu süreçte, özü sözü bir, düşüncesi ne olursa olsun rengini belli etmekten çekinmeye3n herkesi tebrik ederim. Sonuçlar açıklanmadan bir kenarda çaktırmadan gizlenmeye çalışan, sessiz kalmayı tercih eden “duruma göre” pozisyon alan, kapılar kapılar ardında cengaver kesilip, sosyal medyada ya da toplum içinde dut yemiş bülbüle dönen ve SONUÇ KESİNLEŞTİKTEN SONRA destek ve bağlılık mesajları atan, fotoğraf paylaşan “arkadaş”lar bu sonuç en çok da sizlere hayırlı olsun. NOT: Bu sözlerim tüm ikiyüzlülere”

Şimdi sıra isimlerde!..

İkili oynayanları belli ki uykusuz geceler bekleyecek!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERpolat yağcı