UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GİZEM HATİPOĞLU'NDAN EŞİNE DESTEK!

Gizem Hatipoğlu, Survivor yarışmasında elenen eşi Hakan Hatipoğlu'na Instagram hesabından destek oldu.

GİZEM HATİPOĞLU'NDAN EŞİNE DESTEK!

Gizem Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde Survivor 2017-2018 yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'na müjdeyi vermek için sürpriz hazırlamıştı.

İşte Gizem Hatipoğlu'nun destek  mesajı:’’Veda zamanı’’... Aslında kavuşma zamanı. Sen hep ayrılıklar güzeldir eğer kavuşmalar bir fazlaysa derdin.Survivor’a giderken seni yalnız bırakmak istemiyorum demiştin.Bırakmamışsın da... Gönül isterdi ki Hako’m Kıbrıs’a gidenlerden olmanı ama nasip buraya kadarmış.

En önemlisi çok şükür ki sağlıkla tamamladın bu zorlu mücadeleyi. 5 aydır her gün ayrı bir heyecan yaşattın bize.Seninle sevindik seninle ağladık.İstanbul ödülü’nde 7 yıllık evliliğimizin meyvesi kızımızı babasına müjdelemek var ya, işte o en anlamlısıydı benim için.Senin haberi aldığında ilk sevincini hayatım boyunca unutamayacağım.

İyi ki tekrar katılmışsın Survivor’a. İyi ki... Konseydeki son konuşmanda da vicdanınla, insanlığınla, yine bizi duygulandırdın.Sen hem iyi bir insansın hem de iyi bir Survivor. Şimdi de çok iyi bir baba olacaksın buna eminim. Sevenlerin, dostların, tüm destekçilerin, ailen olarak heyecanla bekliyoruz seni. Gönlümüzün şampiyonu şimdi yuvana dönme zamanı... Gel hadi, kızımla, ailenle seni heyecanla bekliyor olacağız havaalanında... Ve şunu bil ki aşkım, aşık olduğun iki kadın seninle gurur duyuyor."

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13