UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YELİZ YEŞİLMEN’DEN SELÜLİT ÇIKIŞI!

Bodrum’da tatil yapan Yeliz Yeşilmen, vücudunda selülit olmadığını söyleyerek isyan etti. Yeşilmen “Kocam kızmazsa basının karşısına bikinimle çıkıp selülitlerim olmadığını gösteririm” ifadelerini kullandı.

YELİZ YEŞİLMEN’DEN SELÜLİT ÇIKIŞI!

Yeliz Yeşilmen Bodrum çarşısında sanatçı Serpil Benay’a ait kafede kahvaltı yaparken görüntülendi. 'Fıstık çıkı çıkı' adlı şarkısının dünyada popüler olduğunu, instagram sayfasının 50 milyon takipçisi olduğunu söyleyen Yeşilmen selülit haberlerine açıklık getirdi.

“Kocam kızmasa bikiniyle basın karşısına çıkıp selülitlerimin olmadığını göstereceğim”

Geçtiğimiz günlerde Alaçatı’da görüntülenen Yeliz Yeşilmen basında çıkan selülit haberlerine isyan ederek “Bütün Türkiye benim selülitimi konuştu.

Asla bana ait olmayan bir durum. Bikini ile çıkacağım basın karşısına, eşim Ali bana kızar. Yoksa bütün basını çağırır bikini ile çıkardım karşınıza.

O fotoğraf nasıl öyle oldu anlamadım. Hayranlarım bana yazmış, senin kafanı başka birine montaj etmişler diye. Ben geçen seneye göre kilo verdim.

Sezona böyle başlamak biraz hayal kırıklığı oldu. Diz kapağıma kadar selülitli çıkmışım. İllaki vücudunda selülit vardır ufak tefek ama öyle canavar gibi değil. Ayrıca vücuda neden takılıyorlar olsa da ne olur ki.

Alaçatı'da ummayacağım bir anda çocuğumla ilgilenirken çekmişler. Ama böyle habersizce, 2 çocuk annesi ile neden uğraşıyorlar. Birde photoshop diyerek sosyal medyadan fotoğraflarımı alıyorlar.

Bir insanın siyah dar bir tayt yada elbise giymesiyle, videosunun yanlış bir ışıkta çekilmesi ile arasında tabi ki fark olur. Hadi bakalım baba yiğitler çıksın öyle olmak için 30 kilo falan olmak lazım. Videoda normal çıkan herkes zafiyet geçiriyor, Afrikalı gibiler. Ekranda ince çıkan arkadaşlar 34 beden olan arkadaşlardır. Ben 38 bedenim, 44 beden değilim. 16 yaşındayken de 38 bedendim. Tabi ki çocuk doğurdum, kaslı bir vücudum olmaya bilir. Beni gösterdikleri şekilde de rezil bir durumda değilim. Ekranlarda gördüğünüz o güzel kadınlar 34 bedendir ve kemik yığınıdır.

Ben kemik torbası değilim. Ben Beyonce, Jennifer Lopez tarzı bir kadınım. Balık etli bir kadınım ama balina değilim. Beni balina gibi göstermeyin. Gencecik, taş gibi genç bir kadınım” dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyeliz yeşilmen  selülit