UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BODRUM’DA ŞARKICI HACER TÜLÜ’NÜN CİNAYETİNDE YENİ BİR DETAY DAHA

Bodrum cinayetinde bir detay daha! O kimlik de sahte çıktı.

BODRUM’DA ŞARKICI HACER TÜLÜ’NÜN CİNAYETİNDE YENİ BİR DETAY DAHA

Öldürülen işadamının üzerindeki kimliğin kardeşine ait olduğunun anlaşılmasından sonra zanlılardan birinin de üzerinden çıkan kimliğin amcasının oğluna ait olduğu belirlendi.

Bodrum’da işadamı Ali Ekber Sürensoy ile şarkıcı Hacer Tülü’nün öldürülmesine ilişkin soruşturmada yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Olayın faili olarak Manisa’da yakalanan 4 kişiden biri olan  ve üzerinden Abdulsamet Çeçen adına kimlik çıkan zanlının da kimliğinin sahte olduğu ortaya çıktı. Soruşturmayı yürüten Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlının asıl adının Mustafa Çeçen olduğunu ve öldürülen Sürensoy ile İstanbul’daki bir bardan dolayı husumetli olduklarını belirledi. Mustafa Çeçen’in iki ayrı suçtan aranma kaydının olduğu üzerinden çıkan kimliğin ise kuzeni Abdulsamet Çeçen’e ait olduğu anlaşıldı.  Öldürülen işadamının üzerinden de kardeşinin kimliği çıkmıştı.

Numuneler kriminalde

Öte yandan zanlılardan atış artığı tespiti için alınan örnekler de  polis kriminal laboratuvarına gönderildi. Zanlıların gözaltındaki işlemleri devam ediyor

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13