UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“GÜNAHINI ALMAYIN, O MESAJLARI HAKAN SABANCI ATMIŞ OLAMAZ!”

Yazın sürpriz aşkı, oyuncu Merve Boluğur ve Playboy Hakan Sabancı’dan geldi. Ama ne gelme!..

“GÜNAHINI ALMAYIN, O MESAJLARI HAKAN SABANCI ATMIŞ OLAMAZ!”

İlk günden beri magazin gündeminden düşmeyen bu ikili her gün yeni bir gelişmeyle karşımıza çıkıyor…

Bugün, “düşenlere vurmasıyla meşhur” dedikodu yazarlarından Esin Övet’in ortaya attığı iddiaya göre playboy Hakan Sabancı, Instagram hesabındaki bütün kızlara mesaj atıyormuş!

Sağlam bir kaynaktan bilgi aldığını belirten dedikodunun köşe üstadı Esin Övet, Sabancı’ya “O mesajların yarın bir gün ortalığa saçılıverir” diye uyarıda da bulunuyor.

Bence mümkün değil…

Koskoca Sabancı Ailesi’nden biri olacaksın ve instagramda önüne gelene mesaj atacaksın!..

Bu bence, olsa olsa genç kız esprisidir.

Teknosa, Brisa, Enerjisa, Carrefoursa, Toyotasa ya da Akbank’tan bir bilgilendirme mesajı gelince herhalde “Aaaa, Sabancı arıyor beni, Hakan Sabancı mesaj atıyor” diye hava atıyorlardır birbirlerine!..

Şaka bir yana, rahmetli Sakıp Sabancı zamanında Türkiye’nin en güçlü markası olan, öyle hakkında olur olmaz kalem oynatılamayan Sabancı adı baksanıza artık nasıl da düşmüş, dedikodu yazarlarının bile diline!..

Bu Sabancı Grubu’nda herhalde Kurumsal İletişim diye bir yer yok!.. Varsa da takan yok!.. Markayı salıvermiş çayıra, artık Mevlam kayıra… Bu kadar kolay mıydı eskiden Sabancılar’ı yerder yere vurmak!.. Duvar bir yerden yıkılınca, demek ki herkes ardı ardına dalga geçiyor Sabancılar’la!.. Ama artık bu kadarı da fazla!.. Şimdiki kuşaklara olmasa bile eski kuşaklara saygı duymak gerek, bu aile ya da grubu yazarken!..

(Not: Eskiden olsa, aile içinden ya da aileye yakın biri, yazan hanımfendiyi arar ve “Ne oldu, bizim oğlan sana mı mesaj attı, rahatsız oldun?..” diye iki laf ederdi, bu konular bu kadar kolay, böyle dillere düşmezdi!.. Seren Serengil’den farkı kalmadı çocukcağızın)


İbrahim KARAKUŞ

İbrahimkarakus351@gmail.com


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhakan sabancı