UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GEZEGEN MEHMET’E KONUK OLDU!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan radyo dinleyicileriyle bir araya geldi. Kral Grubu resmi sosyal medya hesaplarında canlı yayınlanan programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay’ın sorularını yanıtladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GEZEGEN MEHMET’E KONUK OLDU!..

5 Ulusal Radyo ve 81 ilden 250 Yerel Radyo ile birlikte Kral FM'de ve Kral Grubu resmi sosyal medya hesaplarında canlı yayınlanan programda Cumhurbaşkanı Erdoğan konuk oldu.

“TEKRAR PARLAMENTER SİSTEME DÖNMEK FİKRİ ÇOK GARİP”

Muhalefetin parlamenter sisteme dönüş çabalarını eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tekrar parlamenter sisteme dönmek fikri çok garip. Millet o defteri kapattı. Bunlar yasaları bilmiyor” dedi.

Yeni sistemde cumhurbaşkanının partisinden kopmayacağını belirten Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Muharrem İnce tarafsız cumhurbaşkanı olacak” sözlerine “Yeni sistem partili cumhurbaşkanını getiriyor. Cumhurbaşkanı kararlarında tarafsız hareket eder” karşılığını verdi.

“HDP PKK’NIN SİYASİ GÖRÜNTÜSÜDÜR”

HDP konusunda da görüşlerini paylaşan Erdoğan, “. PKK-PYD-YPG bunların üçü de aynıdır. HDP de siyasi ayak olarak parlamentoya oynuyor. Şimdi yurtdışına kaçmaya başladılar.” yorumuna bulundu.

“SAYIN KILIÇDAROĞLU DARBE GECESİ İLK KAÇAN OLDU”

15 Temmuz darbe gecesi CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı’ndan ayrılışını hatırlatan Erdoğan, “Sayın Kılıçdaroğlu darbe gecesi ilk kaçan oldu” ifadesini kullandı.

“İNCE DEVLET YÖNETİMİ NEDİR BİLMİYOR”

Rakibi Muharrem İnce’yi de eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muharrem İnce devlet yönetimi nedir bilmiyor. Bu adam dershane işletememiş” dedi.

Erdoğan ayrıca İnce’nin mitinginde sahneye minik bir kızın çıkışını anlattı, “Sahnedeki ufacık bir çocukla barışamayan biri Türkiye’yi nasıl barıştıracak?” diye sordu.

ERDOĞAN’DAN MÜJDELİ HABER!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu yıl 20 bin öğretmen atamasının yapılacağı müjdesini de verdi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCUMHURBAŞKANI ERDOĞAN