UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEREN SERENGİL GÖRÜMCESİYLE BİRBİRİNE GİRDİ!

Seren Serengil'in selülitli fotoğrafından sonra işler iyice arap saçına döndü!.. Serengil fotoğrafların photoshop'lu olduğunu iddia etti ve Yaşar İpek'in kardeşi Eylem İpek'i hedef aldı. Serengil'in görümcesi Eylem İpek ise vakit kaybetmeden koruma kararı için başvurdu.

SEREN SERENGİL GÖRÜMCESİYLE BİRBİRİNE GİRDİ!

Kilolu ve selülitli fotoğrafı gün boyu magazin gündemini meşgul eden Seren Serengil şimdi de görümcesi ile birbirine girdi.

Hakkında çıkan bu haberleri eşi Yaşar İpek’in gazeteci kardeşi Eylem İpek’in yaptırdığını iddia eden Serengil, görümcesini suçladı.

Eylem İpek de, sosyal medya hesabından Seren Serengil hakkında koruma kararı aldırdığını duyurdu ve şu açıklamayı yaptı:

"Ben ilgilenmedikçe kendilerini ne kadar değerli zannediyorlar şaşıyorum vallahi. Bu tarz şeylerle anılmak hiç istemiyorum. Koruma kararını aldırıyoruz. Umarım artık susarlar . Türkiye’nin 4 büyük gazetesi girmiş haberi. Dillerine dolamışlar. Posta gazetesinin muhabirleri Ege ve Akdeniz’de. Bütün işimiz gücümüz bitti, bir de photoshop yapacağız. Başlarina taş düşse yani.. Sıkıldım artık. Vallahi biktim yaa..inanin İLGİLENMİYORUMMMM!!!"

 

 


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseren serengil  eylem ipek  yaşar ipek