UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR AÇIKLAMA DA GÜRGEN ÖZ’DEN GELDİ!

Romantik Komedi filminin iptal olmasıyla ilgili Sinem Kobal bir açıklama yapmıştı. Kobal’ın ardından filmin bir başka oyuncusu Gürgen Öz de bir açıklama yaptı.

BİR AÇIKLAMA DA GÜRGEN ÖZ’DEN GELDİ!

 “Romantik Komedi' serisinin üçüncü filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan oyuncu Gürgen Öz projenin iptal olması üzerine hakkında çıkan fazla ücret istemesi ve filmin başrol oyuncusu Sinem Kobal ile tartışma yaşadığı yönünde çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Gürgen Öz’ün bağlı olduğu menejerlik şirketi tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Romantik Komedi” serisinde Yiğit karakterini canlandırmak için üçüncü kez kamera karşısına geçmesi planlanan oyuncumuz Gürgen Öz hakkında, bu süreçte ortaya atılan birçok asılsız haber bulunmaktadır. “Romantik Komedi 3” film projesi, filmin yapımcısı tarafından henüz çekimleri başlamadan, sözleşmemiz imza aşamasındayken iptal edilmiştir.

Ayrıca basında bahsedildiği gibi oyuncumuz Gürgen Öz’ün ‘astronomik talepleri’ adı altında ortaya atılan iddialar ve Sinem Kobal ile olan gerginlik haberleri de asla doğruyu yansıtmamaktadır.

Bu projede bugüne kadar gelinen bu süreç, tamamı ile yapım şirketi tarafından şekillendirilmiştir ve oyuncumuz Gürgen Öz’ün bu aşamada hiçbir etkin rolü olmamıştır.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgürgen öz  romantik komedi  sinem kobal