UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICI YENİ ALBÜMÜNE ANNESİNİN ADINI VERDİ!

Mabel Matiz yeni albümüyle geliyor. Ünlü şarkıcını yeni albümünü tanıttı.

ÜNLÜ ŞARKICI YENİ ALBÜMÜNE ANNESİNİN ADINI VERDİ!

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, yeni albümü ‘Maya’nın lansmanında gazetecilerle bir araya geldi.

Albümüne annesinin adını verdiğini söyleyen Mabel Matiz; “Albüm Türkiye’ye yeni bir akım getirecek. Türkiye’deki pop şarkılarında his yok. Yapamıyorlar. Benim albümüm yeni bir akım başlatacak” diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Klibini daha sonra çekeceğini söyleyen Mabel Mabiz, “Harbiye Açıkhava Konseri” yaklaştığı için heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Göksel ve Ferman Akgül de, Mabel Matiz’in albüm lansmanına katılarak arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

 

Mabel Matiz’in albümü için “Çok farklı bir albüm oldu. Ben de çok şanlıyım. Daha arenje edilmeden gitarla ilk halini dinledim” diyen Göksel, kendi albümünün de gelecek sene Ocak ayında çıkacağını söyledi.

Mabel Matiz’in “Türkiye’deki pop şarkıları beğenmiyorum” demesinin sorulması üzerine de Gmksel cevap vermeyecek soruyu geçiştirdi.

Ferman Akgül ise, Mabel Matiz’e katıldığını belirterek; “Doğru söylemiş. 90’lı yıllarda pop şarkılar sözleri çok daha iyiydi dedi.

Ferman Akgül kendi çocuklarının da rock grubu solisti olmasını istediğini de

Onlara elimden geldiği kadar müziği öğreteceğim ama onlar kedni yolunu seçecektir. Yine de eşim duymasın ama bir rock grubunun solisti olmasını çok isterim” dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdsvgdfbg