UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYAL MEDYANIN KARANLIK YÜZÜ BU FİLMDE!

Antisosyal 2 filmi Türkiye’de sinemaseverler ile buluşmak için gün sayıyor. Film bu hafta sonu vizyonda olacak.

SOSYAL MEDYANIN KARANLIK YÜZÜ BU FİLMDE!

Antisosyal 2 ile sosyal medyanın karanlık riskleri yeniden gün yüzüne çıkıyor. Sosyal medya sitelerinin gelecekte kullanıcılarını kendilerine bağlamak için her yolu deneyeceği tezi üzerinden ilerleyen Antisocial filminin 2. devam halkası "Antisocial 2" ile sosyal medya ile dehşet bir kez daha harmanlanıyor.

"Antisosyal 2"nin yönetmen koltuğunda ilk filmin ardından bir kez daha Cody Calahan oturuyor. Senaryosunda yönetmenle birlikte Chad Archibald ve Jeff Maher'ın imzasını taşıyan devam halkasında başrol bir kez daha Michelle Mylett'e emanet. Kadrosunda Stephen Bogaert, Josette Halpert, Samuel Faraci, Kassandra Santos Millen ve Kristina Nicoll gibi isimleri bulunduran devam halkası, Fantasia Film Festivali ve Grimmfest’te gösterilmişti. 

Sam bebeğini dünyaya getirmenin heyecanını yaşarken, bir anda her şey adeta kabusa dönmüştür. Bebeği kaçırılmıştır ve Sam bununla ilgili hiçbir şey bilmemektedir. Acılı anne aradan yıllar geçse de bebeğini aramaktan vazgeçmez. The Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilince Sam bebeğini sitede aramaya başlar. Bu sırada genç bir kız olan Bean ile arkadaş olan Sam, Redroom Virüs’üne çare bulmaya çalışan bir tesiste yakalanır. Tesise kitlenen Sam burada işkence görmeye başlar. Sam’in yapması gereken çok önemli bir iş vardır. Genç kadının Redroom sitesindeki güncelleme tamamlanmadan tesisten kaçıp, saldırının son aşamaya geçmesini önlemesi gerekmektedir...

Antisosyal 2" 22 Haziran Cuma günü vizyonda olacak.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERantisosyal  sosyal medya