UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OYUNCU ADNAN KOÇ VE KARDEŞLERİ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI!

Muhteşem Yüzyıl adlı dizide ‘Behram Paşa’ karakteriyle tanınan oyuncu Adnan Koç ve kardeşleri 90 yıl 7 ay 15 güne kadar hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıktı.

OYUNCU ADNAN KOÇ VE KARDEŞLERİ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Behram Paşa' rolünü canlandıran oyuncu Adnan Koç ve kardeşleri, uyuşturucu alışverişi sonrası bulundukları yere baskın yapan polisleri öldürmeye teşebbüs ettikleri gerekçesiyle hakim karşısına çıktı.

Koç kardeşler suçlamaları kabul etmeyip işkenceye uğradıklarını öne sürerek, "Polisleri gasp çetesi zannedip sahte polis oldukları şüphesine kapıldık. Gerçek polis olduklarını öğrendiğimizde çok üzüldük" savunmasını yaptı.

Anadolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya tutuklu sanıklar Adnan, Ahmet ve Mehmet Hayri Koç ile tutuksuz sanıklar Şehmus Koç, Mehmet Pınarbaşı katıldı. Duruşmada savunmasını yapan oyuncu Adnan Koç, olay günü işletmecisi olduğu kafenin otopark bölümünde Sinan Bozburun'lu kişiden 2 grama yakın içmek amacıyla kokain aldığını söyleyerek, "Kardeşlerim de dükkandaydı. Çok geçmedi, içeri 4 kişi girdi. 'Narkotik' deyip aramaya başladılar.

 Kimlik göstermediler. Gelenleri gasp çetesi sandım" dedi.

Adnan Koç'un diğer kardeşleri de polislere direnmediklerini, polislerin sivil giyimli olması nedeniyle şüphe duyduklarını belirtti. Suçlamaları kabul etmedi. Müşteki polislerin ifadesinin alınabilmesi için duruşmaya zorla getirilmesine karar veren mahkeme duruşmayı erteledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERADNAN KOÇ