UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN FLAŞ YAVRU KÖPEK AÇIKLAMASI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Antalya’da halka seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingde patileri kesilen yavru köpeğin ölümüne ilişkin de bir açıklama yaptı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN FLAŞ YAVRU KÖPEK AÇIKLAMASI!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da Seyhan Bulvarı'nda halka seslendi.

Antalya'daki projeler hakkında bilgi veren Erdoğan, "Toplam uzunluğu 155 kilometre olan Antalya-Alanya otoyolunun ön proje çalışmaları bitti, artık diğer aşamalara geçiyoruz. Şimdi Batı Antalya Havalimanı'nı yapmak için kolları sıvadık. Demre'de bir kruvaziyer limanı yapmayı planlıyoruz.  Seneye inşallah bu limanın yapımı için çalışmaya başlıyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'da patileri kesilen yavru köpeğin ölümüne ilişkin olayın aydınlatılması için talimat verdiğini de belirtti.

"Hayvan haklarıyla ilgili yeni yaptırımları içeren hükümet tasarısını yeni dönemde öncelikli olarak yürürlüğe koyacağız." diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

"Hayvanları korumak sadece görev değil inancımızın, insanlığımızın da gereğidir. Hayvanlar bir mal değil candır, bizlere Hüda’nın bir emanetidir... Bütün vatandaşlarımızı hayvanları koruma konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13