UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KAZADA PARAMPARÇA OLAN AYAĞINI, ARKADAŞLARINA YEDİRDİ!

Amerika’da akıllara durgunluk veren bir olay su yüzüne çıktı. ‘Modern yamyam’ denebilecek bir kişi, kazada paramparça olan ayağını, arkadaşlarıyla birlikte pişirerek yedi!

KAZADA PARAMPARÇA OLAN AYAĞINI, ARKADAŞLARINA YEDİRDİ!

Reddit kullanıcısı IncrediblyShinyShart’a, Haziran 2016'da bisikletle dağlık bir yolda bisiklet sürerken bir araba çarptı. Ayağı paramparça oldu.

Mutfak deneyleri fikri, doktorların ayağını kesmeye başladığı zaman ortaya çıktı ve şöyle sordu: “Onu tutabilir miyim?”

Genç adam, hastanede bir buzdolabında bulunan vücut parçası hakkında “İçeri girdim ve hastane bana kırmızı plastik biyo-atık torbasında ayak verdiler” dedi ve ekledi,  'Onu arabaya getirdim ve hemen soğutucunun içine koydum. Oldukça tuhaftı.”

Ardından, IncrediblyShinyShart en yakın arkadaşlarından 11’ini mutfak egzersizine katılmaya davet etti. Arkadaşlarına, “Her zaman nasıl konuştuğumuzu hatırlayın, eğer etik olarak insan etini yeme şansımız olsaydı, yapardınız? Ben de sizi buna çağırıyorum. Bunu yapıyor muyuz? ” diye sordu. Arkadaşları da kabul etti. Bu davete katılanlar arasında, bir taco şefi ve kız arkadaşı, IncrediblyShinyShart'ın eski kız arkadaşı, kolejden bir arkadaş, uzun zamandır tanıdığı iki arkadaşı, kızları ve iki arkadaşı vardı.

IncrediblyShinyShart, aşçının iki ila üç ons et arasındaki ayağını gece boyunca marine ettiğini ve ayağının tomatillo soslu mısır ekmeği ile servis edildiğini paylaştı.

‘SÜPER ETLİ VE AZ YAĞLI' 

Arkadaşların, dostlarını yediklerinde, birinin hemen beni peçete içine tükürdüğünü de belirtti. IncrediblyShinyShart ise kendi ayağının etli tadına hayran kaldı.  Ayağı için “Katı bir 6.5 verecektim, ama çok fazla iyi yemek yediğimi aklımda tutmalıyım” diye yorumda bulundu ve bunu Reddit'te paylaştı.

Protez bacak takan IncrediblyShinyShart için, eşsiz yemek deneyimi sadece bir bağlanma fırsatı değil, bir kapanma anıydı. Konuyla ilgili olarak da “Arkadaşlarımdan ve sevdiklerimden aldığım şefkat ve empatinin tükenmesi, hayatımdaki bu büyük değişikliğin meydan okumasına gerçekten yardımcı oldu” dedi.


Kazadan sonra, IncrediblyShinyShart yeni bir devlete taşındı ve yeni bir işe başladı. Yeni bir ilişki içerisinde ve “çok daha mutlu” olduğunu belirtti.  

Amerika Birleşik Devletleri'nde, doğrudan yasaklamaya izin verilmeyen federal yasalar yok ama Idaho'daki insanlar insan eti yemekten dolayı hapse girebilir. 49 eyalette teknik olarak yasaldır, Idaho insan eti yediği için hapishaneye gidebileceğiniz tek istisnadır.




Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERayak  kaza  insan eti