UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“SÖZ” DEN YENİ SEZON TÜYOLARI!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu, bugünkü yazısında “Söz” dizisinin gelecek sezonuyla ilgili tüyolar verdi.

“SÖZ” DEN YENİ SEZON TÜYOLARI!

SİNA KOLOĞLU –MİLLİYET GAZETESİ

 “SÖZ” DEN YENİ SEZON TÜYOLARI!

'Söz' dizisinin sezon finalinde trajik sahneler seyirciyi epey etkiledi. Bahar öldü, bunu biliyordu ve Yavuz’a son isteklerini sıralamıştı.

Bunların içinde ‘kalbini başka sevgilere açması’ ricası da vardı. İzleyicinin yeni sezonda merakla bekleyeceği konulardan biri de bu...

Yavuz, yeniden aşık olacak mı? Hayatına biri girecek mi? Benim duyumlarıma göre, hayır. Böyle bir karakterle karşımıza çıkmayacak. Ama ‘yeni bir kimlikle’ seyirciyle buluşacak.

Senaryo yazarı Ethem Özışık, benzer bir kurguyu ‘Poyraz Karayel’ dizisi için yapmıştı. Başroldeki Poyraz’ın iki yıl nerede olduğunu merak etmiştik. Ve Suriye’de ortaya çıkmıştı, yeni kimliğiyle. Benzer durum Yavuz için de geçerli mi acaba? Bunun da yanıtı, hayır.

Ancak yeni kimliğiyle ‘sivil stratejik’ bir görevde olacağı yönünde duyumlar aldım... ‘Söz’ tartışmasız kendi kendini yenileyebilen, hikayeler yaratabilen ve iki saatlik film gibi sunulan, sisteme direnip yüksek izlenme oranı alan ender dizilerden. Peki yeni sezonun ardından final yapar mı? Bana söylenen şu: “Buna seyirci karar verecek”.

En sevilen bölümmüş!

Fatih Portakal, ana haber bültenini sunarken şöyle dedi: “Bu bölüm çok seviliyor izleyenler tarafından. Bunu nereden mi anlıyoruz? Her gün gelen dakikalık reytinglerden.... Ankara’da sevgili Tülay’ın (Tülay Önal Öçten) yapmış olduğu bir kolaj bu.” Bahsettiği şey, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Muharrem İnce’nin mitinglerde karşılıklı atışmalarını gösteren video... Haberin başlığı da, ‘Atışıyorlar’.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSÖZ