UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazını kılmak için Üsküdar'daki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'ne geldi. Cami çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, bedelli askerlik için “gündemimizde var” dedi.

ERDOĞAN'DAN SON DAKİKA BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI!..

“Tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum. Terörden ayrışarak değil terörün içinde girdik. Umutlarımızı tazeleyerek giriyoruz. Dün de bizim Şanlıurfa Milletvekilimiz'in abisini terör örgütü PKK, HDP bunlar öldürdüler. Kaç kişiyi yaraladılar. Bunlar tahrik unsuru olarak hala bu işi bırakmış değiller. Esnaf ziyareti sırasında saldırdılar. 4 tane ölü var 9 kadar yaralı var. Bunlar bizi üzen olaylar. Demokrasi, barıştan yanayız diyenler çözüm sürecinde yaptıkları oyunları hala devam ettiriyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar şunu bilsinler ki bu işin peşini bırakmayacağız. Üzerine üzerine gideceğiz. Biz devlet olarak huzuru tesis edeceğiz. Milletimiz bu oyunlara gelmemesi, kardeşliği elden bırakmamasını ben milletimden özellikle rica ediyorum.

BEDELLİ GÜNDEMİMİZDE VAR

Kalıcı bir bedelli askerlikten öte bedelli askerliğin şartları ne olacak bunu belirleyecek olan askeri erkan olacak. Şu anda silahlı kuvvetlerimiz ciddi oranda profesyonel orduya geçmiş durumda. Temennimiz o ki seçimden sonra bunları konuşup, adımımızı atacağız. Bedelli gündemimizde var.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBEDELLİ ASKERLİK