UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HÜKÜMETTEN İLK AÇIKLAMA! “MİLLETVEKİLİMİZ KARDEŞİNİ KAYBETTİ”

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın da aralarında bulunduğu gruba yönelik saldırının ardından hükümetten ilk açıklama geldi.

HÜKÜMETTEN İLK AÇIKLAMA!  “MİLLETVEKİLİMİZ KARDEŞİNİ KAYBETTİ”

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya katıldığı TV programında saldırıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Ben de milletvekilimizi aradım az önce başsağlığı diledim. Kendisiyle konuştum. Kardeşini kaybetmiş ve 4 ağabeyinin de yaralı olduğu bilgisini verdi. "4 ağabeyim yaralı" dedi. İki tanesi ağır yaralıymış. Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum."

"SURUÇ'TAKİ MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, Suruç'ta AK Partililere yönelik silahlı saldırı sonucu 3 kişinin ölümü ve 9 kişinin yaralanmasına neden olan olayla ilgili paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, paylaşımında, "Suruç'taki menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşi de saldırıda hayatını kaybetti. Tüm aileye başsağlığı diliyorum. Olay aydınlatılacak ve failler adalet önüne çıkartılacaktır." ifadelerine yer verdi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERak parti  suruç  hükümet