UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TARTIŞTIĞI KADINI DARP ETTİĞİ İDDİA EDİLEN TAKSİ ŞOFÖRÜNE DAVA!

Ümraniye'de, tartıştığı kadını darp ettiği iddiasıyla tutuklanan taksi şoförü hakkında "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından 3 yıl 4 aya kadar hapis talebiyle dava açıldı.

TARTIŞTIĞI KADINI DARP ETTİĞİ İDDİA EDİLEN TAKSİ ŞOFÖRÜNE DAVA!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, müşteki  Canan Ay'ın 21 Mayıs'ta kardeşiyle birlikte sokakta yürüdüğü esnada, yanından  geçmekte olan ticari taksinin sürücüsü Şenol Göktürkoğlu'nun hakaret içeren  sözler sarfetmesi üzerine taraflar arasında tartışma başladığı anlatıldı.

Müştekinin kendisine tepki göstermesi üzerine araçtan inen taksi  şoförü Göktürkoğlu'nun yumruk ve kafa atmak suretiyle Canan Ay'ı darbettiği  aktarılan iddianamede, yaşanan arbede sırasında Canan Ay'ın aracın açık olan  kapısından içeriye girdiği kaydedildi

İddianamade, bu sırada taksi şoförü Göktürkoğlu'nun da aracını hareket  ettirerek bir müddet ilerlediği, ardından aracını durdurduğu ve müşteki Canan  Ay'ın ayaklarından tutup çekerek aracın dışına attığı anlatıldı.

Şüpheli Göktürkoğlu'nun eylemleri neticesinde Canan Ay'ın basit tıbbi  müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandığı belirtilen iddianamede, olayın  güvenlik kamerası görüntüleriyle de sabit olduğu vurgulandı.

İddianamede, şüpheli Göktürkoğlu'nun bu şekilde müşteki Canan Ay'a  karşı "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarını işlediği ifade edilerek, hakaret  fiilinin gerçekleştiği yer itibariyle başkaları tarafından görülüp işitilmesinin  imkan dahilinde bulunduğu için de aleniyet unsurunun gerçekleştiği belirtildi.

Soruşturmaya konu suçların uzlaştırma kapsamında olduğu, ancak  tarafların uzlaşmayı kabul etmediği kaydedilen iddianamede, bu nedenle şüpheli  Göktürkoğlu'nun "kasten yaralama" ve "hakaret" suçlarından toplam 7 ay 15 günden  3 yıl 4 aya hapisle cezalandırılması istendi.

Hazırlanan iddianame, gönderildiği Anadolu 51. Asliye Ceza  Mahkemesince kabul edildi. Şüpheli taksi şoförü Göktürkoğlu'nun yargılanmasına  ilerleyen günlerde başlanacak.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTAKSİCİ