UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TELEVİZYON PROGRAMLARINA ÇIKAN SAHTE PROFESÖR YAKALANDI!

Kendisini GATA mezunu profesör olarak tanıtan doktor yakalandı. Emniyet TV programlarına bile çıkan şahsın yakalandığını duyurdu.

TELEVİZYON PROGRAMLARINA ÇIKAN SAHTE PROFESÖR YAKALANDI!

Kendisinin Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) mezunu Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahi Profesörü olduğunu iddia eden Cüneyt T.'nin lise mezunu olduğu ortaya çıktı. Sahte profesör gözaltına alındı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Lise Mezunu olmasına rağmen kedisini Gülhane Askeri Tıp Akademisi Mezunu Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahi Prof. Dr. Cüneyt T., olarak tanıtan Cüneyt T. isimli şahıs gözaltına alınmıştır. Cüneyt T.,1985-1986 yıllarında Almanya’da Hamburg Üniversitesi Tıp Fakültesinde ve ABD’de beyin Tümörleri üzerinde ihtisas yaptığını ve 10 binin üzerinde beyin tümörü ameliyatını başarılı sekilde gerçekleştirdiğini 2006-2009 arası aktif çalışmaları olduğunu 2009’dan sonra da sadece misafir hoca olarak ameliyatlara iştirak ettiğini şimdiye dek hiç bir hastasının eks olmadığını katıldığı bir çok ulusal kanalda sağlık programlarında dile getirmiştir. Üniversitelere konuşmacı Prof. Dr. Cüneyt T. olarak katıldığı ve öğrencilere seminer verdiği  tespit edilmiştir, kamuoyunu doktor olmadığı  herhangi bir eğitimi, vasfi olmadığı  halde insan sağlığı , beyin tümörleri hakkında yanlış  bilgilendirdiği anlaşılmıstır. Ekiplerimizce yapılan arastırmada bazı hastaların ultrason – tahlil sonuçlarını sahte profesöre bir sekilde ulaştırarak hastalıklarına para karşılığı çare aradıkları tespit edilmistir. Gözaltına alınan şahsın İşlemleri Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde devam etmektedir" denildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13