UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BU MİLLETİN HİZMETKARI OLMAKLA ÖVÜNDÜM!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben bu ülkenin has evladıyım. Hiç bir zaman beyaz Türk olmakla övünmedim. Sadece bu memleketin, bu milletin hizmetkarı olmakla övündüm." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BU MİLLETİN HİZMETKARI OLMAKLA ÖVÜNDÜM!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize mitinginde yaptığı konuşmada Ovit Tüneli'nin açılışına değinerek, "Birileri kekle pastayla muhallebiyle uğraşırken, biz, Türkiye'yi bir hayaliyle daha buluşturduk." dedi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi eleştiren Erdoğan, şöyle konuştu:

"Bay Muharrem, Edirne'deki terörist destekçisini yargıdan kurtarmanın hesabını yaparken, biz Rizeli, Erzurumlu, Trabzonlu hemşehrilerimizi yol eziyetinden kurtardık. Bay Muharrem, ABD'den gelecek yeni telefonu bekleyedursun biz, dün Azerbaycan, KKTC, Ukrayna, Sırbistan cumhurbaşkanlarıyla beraber Türkiye bölgesini, enerji merkezine dönüştüren TANAP Projesi'ni hayata geçirdik. Çıkmış diyor ki; 'Ben zenci Türklerdenim, Erdoğan Beyaz Türk.' Ne dersen de, bunlar tutmaz. Ben, bu ülkenin has evladıyım. Hiç bir zaman beyaz Türk olmakla övünmedim. Sadece bu memleketin, bu milletin hizmetkarı olmakla övündüm."

Erdoğan, "Biz, Allah'ın izniyle cari açığı falan hallederiz. Ülkemizin şu an en büyük açığı muhalefet açığıdır. Onu da halledeceğiz." dedi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13