UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYETENİN ÜNLÜ SİMALARI SIRMASA'YI KURDU!

Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Selin Habbab Özkaynak’tan Yeni Marka: SırMasa! SırMasa Kiralanabilir Lüksü Sofralara Taşıyor!

SOSYETENİN ÜNLÜ SİMALARI SIRMASA'YI KURDU!

Düzenlenen davet sofralarında yaratılan küçük bir farkın daveti unutulmaz kıldığını düşünen Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Selin Habbab Özkaynak bir araya gelerek SırMasa’yı kurdular.


Sofralara farklı bir dokunuş getirme amacıyla kurulan SırMasa; Raynaud, Greggio, Vista Allegre gibi dünyaca ünlü markaların sofistike ve kaliteli ürünlerini kiralayarak lüksü ulaşılabilir hale getirmeyi amaçlıyor.

SırMasa önceki gün Arkeoloji Müzesi’nde düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı. Ev sahipliğini Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Selin Habbab Özkaynak’ın yaptığı davete aralarında; Arzu Sabancı, Aylin Tahincioğlu, Ayşegül Hotiç, Elif Gönlüm, Begüm Şen, Sibel Kutman, Aysu Karabacak Erbes, Begüm Ayaydın, Berrin Çetinel, Sanem Habib, Esra Dinçkök, Melis Gürsoy, Esra Matraş, Ebru Sanver, Zeynep Germen, Beyhan Bağış, Berrak Barut, Galiya Zavaro, Stella Duek, Hakan Öztürk, Hande Can, İdil Lüleci, Nil Bentürk, Roula Habbab, Nilüfer Çiftçi, Selin Erbes, Zeynep Üstünel gibi cemiyet ve iş dünyasından isimler katılım gösterdi.

Kişilerin ve profesyonel şirketlerin düzenlediği davetlerdeki sofralara farklı bir dokunuş getirme amacıyla Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Selin Habbab Özkaynak ortaklığıyla kurulan SırMasa Türkiye’de ilk kez kiralanabilir lüksü sofralara taşıyor.

Sofralara farklı bir dokunuş getirme amacıyla kurulan SırMasa’nın tanıtımı önceki gün Arkeoloji Müzesi’nde düzenlenen bir davetle sektör profesyonellerine ve davetlilere tanıtıldı.

Davete, aralarında; Arzu Sabancı, Aylin Tahincioğlu, Ayşegül Hotiç, Elif Gönlüm, Begüm Şen, Sibel Kutman, Aysu Karabacak Erbes, Begüm Ayaydın, Berrin Çetinel, Sanem Habib, Esra Dinçkök, Melis Gürsoy, Esra Matraş, Ebru Sanver, Zeynep Germen, Beyhan Bağış, Berrak Barut, Galiya Zavaro, Stella Duek, Hakan Öztürk, Hande Can, İdil Lüleci, Nil Bentürk, Roula Habbab, Nilüfer Çiftçi, Selin Erbes, Zeynep Üstünel gibi cemiyet ve iş dünyasından isimler katılım gösterdi.

Evde verilen davetlerde misafirini özel bir sunumla ağırlamak isteyen kişiler çoğu zaman adet sıkıntısı yaşar veya misafirlerini yeni yemek takımlarıyla ağırlamak ister.

Ancak; şık, kaliteli ve lüks yemek takımları, çatal-bıçak takımları, bardak takımları gibi sofraların olmazsa olmazı malzemelere ulaşmak her zaman kolay olmayabilir.

Bu ihtiyaçtan yola çıkarak kurulan SırMasa ile artık şık sofraların tüm tamamlayıcılarına ulaşarak, bir masada akla gelebilecek her şeyin kiralanması mümkün.

Açık büfe davetler için servislikler, rechaud gibi servis kapları ve masa ortasına konacak sunumlara kadar her türlü detay SırMasa’da bulunuyor.

SırMasa’nın kiraladığı ürünler kalitesi ile kendini kanıtlamış markalardan oluşuyor. Yemek takımlarında Fransız Raynaud Limoges’un Oskar serisi, Vista Alegre’nin Transatlantica serisi ve Gold Stone serisi, Christian Lacroix’nın Butterfly Parade, Sol y Sombra gibi birçok dünyaca ünlü marka bir araya geliyor. Çatal-bıçak takımlarında ise ünlü İtalyan markası Greggio’nun gümüş kaplama ürünleri kullanılıyor. Bunun yanı sofralarında fark yaratmak isteyen kullanıcılarına özel günümüzün trend rengi altın kaplama çatal-bıçak takımını da beğeniye sunuluyor.

İlerleyen günlerde ürün yelpazesine yeni markaları da dahil edecek olan SırMasa, evinde davet vermek isteyen kişilerden, büyük organizasyonlara hizmet veren şirketlere kadar herkesi lükse ulaşılabilir kılmayı hedefliyor.




 




Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsırmasa