UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİMDEN BEBEĞİNİ İSTEMEYEN ESKİ SEVGİLİSİNE ŞOK SÖZLER!

Nazlı Hamarat kısa bir sürede ayrıldığı sevgilisinden olan bebeğini dünyaya getirdi. Eski sevgilisine tepkisini ise sosyal medyadan gösterdi.

ÜNLÜ İSİMDEN BEBEĞİNİ İSTEMEYEN ESKİ SEVGİLİSİNE ŞOK SÖZLER!

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan ve üç gün önce bir erkek bebek dünyaya getiren Nazlı Hamarat sosyal medya hesabından bebeğiyle bir fotoğrafını paylaştı.

Nazlı Hamarat, fotoğrafın altına da bebeğini kabul etmediğini söylediği eski sevgilisi Aydın Gaffar’a sitemde bulunduğu şu notu düştü.

“İsmi lazım olmayan babası yüzünü görmek için herkesten fotoğraf istiyor. Yazık. Bu kadarcık  görsün bari yüzünü de dostlarım rahat etsin...”

Nazlı Hamarat yer aldığı yarışamadan sonra çok acı bir haberle gündeme gelmişti. Stil yarışmasıyla tanınan Nazlı Hamarat'ın ilk eşi Emir Şaşmaz Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürülmüştü. Nazlı Hamarat, cinayetin üzerinden birkaç ay geçtikten sonra Aydın Gaffar ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak Nazlı Hamarat ve Aydın Gaffar kısa bir süre önce ayrılmıştı.

Nazlı Hamarat da, “Hamileliğimi öğrendiğimde bebeğimin babası Aydın Gaffar'la ayrılmıştık. O nedenle bebeği aldırmayı düşündüm. Sonra günaha girmemek için tövbe ettim. Beyefendi ile barıştık, evlenecektik. O ara babam çok hastalandı, uzun süre yaşam mücadelesi verdi ve hayatını kaybetti. Sonra miras haklarım ortaya çıkınca evlilik sözleşmesi istedim. Aydın Bey evlilik sözleşmesi teklifimi reddetti, sonra bebeği de kabul etmedi. DNA testi isteyerek bana hakaret etti ve çekip gitti” şeklinde bir açıklama yapmıştı. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13