UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDELERİ PEŞ PEŞE SIRALADI!..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 24 Haziran seçimleri öncesinde büyük Ankara mitinginde vatandaşlara hitap etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDELERİ PEŞ PEŞE SIRALADI!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara mitinginde halka seslendi.

Coşkulu kalabalığı selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara bugüne kadar verdiğimiz mücadelelerde hep yanımızda oldu. Vesayetle mücadele ederken Ankara yanımızdaydı, 17 - 25 yargı darbe girişiminde Ankara yanımızdaydı, Cumhurbaşkanı adayı olduğumuzda Ankara'nın desteği yine yanımızdaydı" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz gecesi Ankara tam bir destan yazdı" ifadelerini kullandı.

"ŞİMDİ GELİYORUM SİZLERİ MUTLU EDECEĞİNE İNANDIĞIM MÜJDELERİMİZE..."

“Şimdi geliyorum sizleri mutlu edeceğine inandığım müjdelerimize: Ankara'ya kazandıracağımız 55 bin kişilik yeni stadyum. Ama bakıyorsunuz bir tane Cumhurbaşkanı adayı diyor ki ne stadyumu ben hepsini yıkacağım diyor. Tüm sosyal ve sportif donatılarıyla 6 bin araçlık otoparkıyla bu stad başkente yakışır bir stat olacaktır. İkinci müjdemiz fuar alanlarıyla ilgili. İhalesi yapıldı bir yıl içinde tamamlanıyor. 3. müjdemiz millet bahçesi ile ilgili. Ankara'ya yaptığımız çok daha farklı olacak. Dev bir alanda millet bahçesini oluşturuyoruz. Ankara'ya hayırlı olsun. Artık yeşil Ankara olacak. Millet bahçemiz içinde stadından konser salonuna kadar çok orjinal bir eser olacak. İngiliz'in Hyde Park'ı varsa bizimde burada devasa bir millet bahçemiz olacak.”

"Ankara'yı bu güzel millet bahçesiyle buluşturacağımıza inanıyorum, şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Ankara 24 Haziran'da yine tercihini hizmet siyasetten yana kullanıyor mu? Hanımlar unutmayın, kale içeriden fethedilir. 24 Haziran'a kadar gece gündüz çalışıyor muyuz? Gençler 24 Haziran'a kadar tüm gençlerimize AK Parti'yi anlatıyor muyuz? Kardeşlerim biz seçim meydanlarında yaptıklarımızı anlatıyoruz, 2023 hedeflerimizi, 2071 hedeflerimizi anlatıyoruz. Diğerleri napıyor, nasıl yıkacaklarını anlatıyor. Bay Muharrem ve Bay İnce'nin ağzından terörle mücadele ile ilgili bir şey duydunuz mu?" Öbürü 6-7 Ekim'de benim 53 kürt kardeşimi öldürenlere talimat veren birisini cezaevinde ziyaret ediyor. Kim bu İnce İnce? Bunlara 24 Haziran'da Osmanlı tokadı gerekmez mi?.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERDOĞAN