UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SORDU! CHP'YE ORADAN OY ÇIKAR MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında mitinglere devam ediyor. Erdoğan, bugün Kayseri’de halkla buluştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SORDU! CHP'YE ORADAN OY ÇIKAR MI?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

Vatandaşlardan tercihlerini çok dikkatli yapmalarını isteyen Erdoğan, "Bir yanda istikrarın ve güvenin sembolü olan AK Parti var, Cumhur İttifakı var. Diğer tarafta ise kimlerin kimlerle birlikte olduğunu sizler çok iyi görüyorsunuz değil mi? Aman ya Rabbi, hayatta bir araya gelmeleri mümkün olmayanlar nasıl bir araya geldiler, görüyorsunuz değil mi? Kendi seçmenlerini bölücü örgütün partisine desteğe gönderenlerin değirmenine su akıtanları bu millet asla unutmaz." diye konuştu.

"Kayseri'den bu CHP'ye oy çıkacak mı?" diye soran ve "Hayır" yanıtını alan Erdoğan, Kayserililere güçlü Meclis, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye için cumhurbaşkanlığında şahsını, Mecliste AK Parti'yi desteklemeye hazır olup olmadıklarını sordu ve "Evet" yanıtını aldı.

"Bizim yandaşlarımız millet"

AK Parti'nin Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarında Suriye'de 4 bin kilometrekarelik bir alanı güvenli hale getirip sığınmacıların buraya dönüşlerini sağlamaya başladığını söyleyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"Şu an itibarıyla 200 bin civarında sığınmacı tekrar eski topraklarına döndü, dönüyor. Şimdi burada Bay Kemal ne diyordu? 'Afrin'e girmeyelim', biz dinledik mi? Dinlemedik, niye? Çünkü Bay Kemal'in aklıyla hareket edilmez. Çünkü onlar teröre yardım, yataklık ederler, niye? Ankara'dan İstanbul'a bu terör yandaşlarıyla yürümediler mi? Beraber yürüdüler ama bizim yandaşlarımız bunlar değil, bizim yandaşlarımız millet, millet, Kayseri. İşte biz 'Yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan' dedik, milletle yola çıktık."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi soruyorum, Bay Muharrem eğer sen bu seçimlerde birinci çıkamazsan, birinci çıkamadım diye bu işi bırakmaya hazır mısın?" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcumhurbaşkanı erdoğan  kayseri