UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇOK KONUŞULAN SAHNEYE AÇIKLAMA! “KARIM DEĞİL Mİ ÖPERİM”

“Çocuklar Duymasın” dizisindeki öpüşme sahnesi çok konuşulmuştu. Tamer Karadağlı o sahne hakkında konuştu.

ÇOK KONUŞULAN SAHNEYE AÇIKLAMA! “KARIM DEĞİL Mİ ÖPERİM”

Amerika merkezli bir dekorasyon markasının Nişantaşı'nda bulunan şubesindeki birinci yıl davetine katılan oyuncu Tamer Karadağlı'dan ilginç açıklamalarda bulundu.

Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın'daki öpüşmesi sahnesi hakkında, "Karı koca bunlar… Karım değil mi kardeşim öperim" dedi.

Rol aldığı ‘Çocuklar Duymasın' dizisinin sezon finali yaptığını hatırlatan Tamer Karadağlı,  “Önümüzdeki sezon devam edeceğiz. Her zaman çok konuşulan bir dizi oldu. Türk insanı bu aileyi seviyor. Dolayısıyla da hoşuna gidiyor. Gerçeğe çok yakın bir dizi olduğu için seviliyoruz” diye konuştu.

Başarılı oyuncu dizinin yeni sezonda olmayacağı söylentilerine ise iddialı bir yanıt verdi. Karadağlı, “O işler öyle değil. ‘Çocuklar Duymasın' kolay kolay kalkmaz. Biz istemediğimiz zaman biter” dedi.

Geçen sezon partneri Pınar Altuğ ile öpüşme sahnesi çok konuşulan Karadağlı, yeni sezonda bu tarz sürprizlerin olabileceğinin sinyalini verdi. Karadağlı, “Daha öncede öpüşüldü. Kimse konuşmadı. Önümüzdeki sezon izleyin görün. Karı koca bunlar… Karım değil mi kardeşim öperim” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13