UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “BU PROJEYİ BİZZAT BEN TAKİP EDİYORUM”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarsus'ta Turizm Bölgesi ve 600 Yataklı Devlet Hastanesinin Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Tek seferde 4 katrilyon liralık yatırımı Tarsus ve Mersin'e kazandırmış oluyoruz. Bizzat bu projeyi kendim takip ediyorum. Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesinde yaptığımız yatırım bölge turizmi açısından inşallah bir kırılma noktası olacaktır." dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: “BU PROJEYİ BİZZAT BEN TAKİP EDİYORUM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyle;

"MALİYETİ 150 TRİLYONLUK BİR YATIRIM"

Tarsus'a son derece modern bir hastahane kazandırıyoruz. 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi'nin temelini bugün atıyoruz, birileri palavra atar biz iş yaparız. Maliyeti 150 trilyonluk bir yatırım.

"TARSUS'A ÜNİVERSİTE SÖZÜMÜZÜ DE YERİNE GETİRDİK"

Biliyorsunuz Tarsus'a bir üniversite sözü vermiştik. Hamdolsun yerine getirdik. Şimdi rektör atamaları safhasında, YÖK çalışmalarını yürütüyor. YÖK aşaması bitince önümüzdeki yıldan itibaren yatırımlarımızı yapacağı. Tarsus sınıf atlayacak. Tarsus Üniversitesi'nin ciddi katkıları olacağına inanıyorum.

Biz boşu boşuna 'Yaparsa yine AK Parti yapar' demiyoruz, biz boşu boşuna 'Durmak yok yola devam' demiyoruz. Biz önce hayalleri hedeflere, hedefleri gerçeğe dönüştürüyoruz. Biz diğerlerinin ufkunu, havsalasını aşan projelere imza atıyoruz.

"ARTIK O ESKİ TÜRKİYE YOK! BU TÜRKİYE BAŞKA TÜRKİYE"

Biz diğerlerinin ufkunu aşan projelere imza atıyoruz. 16 yılda sessiz bir devrim gerçekleştirdik. Ülkemizi devler ligine çıkardık. 2013'de IMF'e olan borcumuzu bitirdik. Onlar bizden 5 milyar avro borç istedi. Baktılar ki bu çılgın Türkler çıldırdı, bunlar borçtan vazgeçti. Bunlar bizi sürekli olarak emir alan... Artık o eski Türkiye yok. Bu Türkiye başka Türkiye. içeriden dışarıdan sömürdüler. Artık bunlar yıkıldı. Kefenimizi giyerek çıktığımız bu yolculukta bugüne kadar sizlerin emanetini yere düşürmedik. Ailemizden evlatlarımızdan fedakarlık yaparak ülkemize hizmet etmenin mücadelesini veriyoruz.

"BU MİLLET SİZİ MEZARA GÖMER, MEZARA"

Cumhuriyet Halk Partisi, biz gelince yıkacağız diyor. Öbürü biz satacağız diyor.Hatırlayın birinci köprüyü Süleyman Demirel yapmıştı. O zaman ki komünistler ne diyordu: Biz köprüyü satacağız diyordu. Rahmetli Özal'da satamazsınız diyordu.

Neyi satıyorsun, neyi yıkıyorsun, neyi kaldırıyorsun? Bu millet sizi mezara gömer, mezara. Şimdi tutmuş, çıkmış bu 'Bay İnce' çok da ince değil ya, geometrik olarak söylüyorum. Çıkmış, sarayı yıkacakmış. Senin Genel Başkanın da aynı şeyleri söylüyordu. Sonra kuzu kuzu saraya geldi ama sen saraya gelme fırsatını da bulamayacaksın. Çünkü oraya gelmek ancak milletin ferasetiyle olur.

Ben bu akşam 2 bin 500 muhtarımıza iftar vereceğim. Sonra da garip gurabayı ağırlayacağız. Bu akşam 2 bin 500 muhtarımızla birlikte Türkiye'ye mesajımızı vereceğiz. Burası bu milletin temsilcisi olan muhtarların ağırladığı mekanlardır.

"KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDİK"

Biz son 16 yıldır hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi dışlamadan, şehirlerimiz, ilçelerimiz arasında ayrım yapmadan çalışıyoruz.

Tarsus'ta yaklaşık 50 bin kişiye istihdam oluşturacak 5 yeni organize sanayi bölgesi kuruyoruz.

“KANAL D CANLI YAYINDA EVLERİNİZDE BİZİ MİSAFİR EDERSENİZ MUTLU OLURUM”

Bu akşam Kanal D’de saat 23:00 itibariyle canlı ortak yayına katılacağım. Evlerinize misafir olmak istiyorum. Bu canlı yayında evlerinizde bizi misafir ederseniz mutlu olurum.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERDOĞAN