UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PES ARTIK!.. DEDESİNİ DOLANDIRIP, SEVGİLİSİNE SİLİKON TAKTIRDI!

34 yaşındaki İngiliz, model olmak isteyen sevgilisinin göğüs silikonu masrafını karşılamak için büyükbabasının hayat sigortasından 18 bin lira çaldı.

PES ARTIK!.. DEDESİNİ DOLANDIRIP, SEVGİLİSİNE SİLİKON TAKTIRDI!

İngiltere'de yaşayan 34 yaşındaki Luke Quatrini, kız arkadaşının göğüs silikonu yaptırabilmesi için 92 yaşındaki büyükbabasını dolandırdı.

Hayırsız torun Clifford Bartlett isimli emekli liman işçisi büyükbabasının 3 bin sterlin (18 bin lira) tutarındaki hayat sigortasını çalarak parayı kız arkadaşı Emma Hodges'in göğüs büyütme ameliyatına harcadı. Zor durumda kalan yaşlı adam faturalarını dahi ödemekte güçlük çekti.

29 yaşındaki Emma Hodges, model olma hevesiyle göğüslerine silikon taktırdıktan sonra bir dizi iç çamaşırı çekimi için kameraların karşısına geçti. Torun Quatrini ise paranın kalanıyla kredi kartı borcunu ödeyip internetten alışveriş yaptı.

Olay, Ouatrini'nin 2012 yılında kendi evinde çıkan yangından sonra Güney Galler'de bulunan büyükbabasının evine taşınmasının 10 ay sonrasında gerçekleşti. Geçtiğimiz yıl ölen büyükbabanın olayı öğrenince gözyaşlarını boğulduğu açıklandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDOLANDIRICI