UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YASAK ELMA SETİNDE TACİZ SKANDALI! TACİZE UĞRAYAN KIZ KONUŞTU!

Talat Bulut’un sette asistanı taciz ettiği iddia edilmişti. O genç kız konuştu.

YASAK ELMA SETİNDE TACİZ SKANDALI! TACİZE UĞRAYAN KIZ KONUŞTU!

Fox TV’de yayınlanan ve dün akşam sezon finali yapan ‘Yasak Elma’ dizisi başrol oyuncularından Talat Bulut’un sette görevli asistanı taciz ettiği iddialarıyla gündemde.

Daha önce de oyuncu Hande Ataizi’nin kendisini taciz ettiğini açıkladığı Talat Bulut’un bu kez de yeni dizisi ‘Yasak Elma’da kostüm asistanını taciz ettiği iddia ediliyor.

Tacize uğrayan set çalışanı yaşananları anlattı.

İsmini vermek istemeyen 19 yaşındaki kadının anlatımına göre olay şöyle gerçekleşti:

Sette kostüm asistanı olarak çalışan genç kız sahne öncesi Talat Bulut’un kravatını düzeltmek istiyor. Bulut da 'Odaya girelim orada düzelt' diyor ve odada tacizde bulunuyor.

DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Dava açmaya hazırlanan genç kız olayın ortaya çıkmasını ve üzerinin kapatılmasını istemediğine dikkat çekerek şunları söyledi:

'Davacı olmak istiyorum ve elimden geldiğince herkese duyurmak istiyorum ki bir daha kimse böyle bir şey yaşamasın. Ben daha 19 yaşındayım ve bir çok yaşıtıma yapılıyor bu. Karşımızdaki insan oyuncu olduğu için bu durumu yaşayanlar korkabiliyor, susabiliyor. Ben de belki hukuki yollardan bir şey elde edemeyeceğim ama en azından her yere duyurduğum için vicdanım rahat olacak ki bir daha kimse böyle bir olay yaşadığında susmayacak.'

DİZİ OYUNCULARINDAN VE SET ÇALIŞANLARINDAN DESTEK 

Dizi oyuncularının ve set çalışanlarının da kendisine destek olduğunu belirten genç kız 'Özellikle Eda (Ece) Hanım ile Şevval (Sam) Hanım, Onur (Tuna) Bey, Sevda (Erginci) Hanım, Gün (Akıncı) Bey bana destek olduklarını söylediler zaten. Hem ekip arkadaşlarım hem de bütün oyuncularımız beni destekliyor bu konuda.'

Yaşadığı olay sonrası sete gitmeyen genç kız setlerde tacizin çok yaygın olduğuna da dikkat çekti ve şunları söyledi:

'Arkadaşlarımız tacize maruz kaldığı zaman, korkup susuyorlar. 'Karşımızdaki oyuncu, hukuki yollara başvursak da onalar lehine kararlar verilir' diyorlar. 'Oyuncular ünlü olduğu için iftira atmakla suçlanırız' diye düşünüyorlar. Ama ben bunu dile getirdikten sonra Talat Bulut'la daha önceden sorun yaşayan başka kadınlarla da tanışmış oldum, onlar da korktukları için sustuklarını söyledi. Karşımızdaki oyuncu olabilir ama bundan sonra kimsenin susmasını istemiyorum. Kadın olduğumuz için bunların başımıza gelmesine sessiz kalmayalım.'

Konuyla ilgili dizinin yapımcısı Fatih Aksoy da şu açıklamayı yapmıştı:

“Bugün karşı tarafla, mağdur olduğunu iddia ettiği kişiyle görüşeceğim daha sonra Talat Bulut’la. Bu olaylar tabii ki ağır ithamlar. O yüzden yanlış adım atmak ya da birilerini karalamak istemiyorum. Sonrasında ben yapımcı olarak üzerime ne düşüyorsa onu yapacağım. Bundan sonraki adli yargı süreci olursa nasıl ilerler bilemiyorum"

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtalat bulut  yasak elma  taciz