UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BÖYLESİ NE GÖRÜLDÜ NE DUYULDU!.. HIRSIZLAR BU DEFA EVİ ÇALDI!..

Ankara'da eşine zor rastlanır bir hırsızlık olayı yaşandı. Hobi bahçesinde bulunan ahşap ev vinç yardımı ile çalındı. Hobi bahçesine gelen ev sahibi evini yerinde bulamayınca büyük şaşkınlık yaşadı.

BÖYLESİ NE GÖRÜLDÜ NE DUYULDU!.. HIRSIZLAR BU DEFA EVİ ÇALDI!..

İlginç hırsızlık olayı Ankara’da yaşandı. Ankara’da ikisi de avukat olan arkadaşlar boş günlerinde değerlendirmek ve stres atmak için bir hobi bahçesi kiraladı. Kiraladıkları hobi bahçesi arazisi üzerine ahşap ev satın alan iki arkadaş 27 Mayıs tarihinde vinç kiralayarak evi hobi bahçesine yerleştirdi.

İki arkadaş 7 bin 500 lira ödeyerek satın aldıkları evi birde vinç kiralama ücreti ödeyerek büyük zahmetler sonucunda hobi bahçelerine yerleştirdi. 1 Haziran Cuma günü saat 14.00 sularında evlerini yerinde bırakan iki arkadaş saat 17.00 sularında geri döndüklerinde gözlerine inanamadılar. Çünkü evlerinin yerinde yeller esiyordu.

Yaşadıkları ilk şokun etkisinden kurtulur kurtulmaz hemen araştırmaya başlayan iki arkadaş evin mutlaka vinçle taşınması gerektiğini düşünerek hemen çevredeki vinç operatörlerini araştırmaya başladı. Yaptıkları araştırma sonrasında evlerini taşıyan vinç operatörüne ulaşan avukatlar hemen polise bilgi verdi. Polis yaptığı soruşturma sonucunda vinci taşıma için tutan kişilere ulaştı ve çalınan evi yakın bir köyde buldu.

Ancak iki arkadaşın çilesi burada sona ermedi. Çünkü evi geri getirmek için yükledikleri vinç yolda evi düşürdü ve vinçte düşen ev parçalandı. Evi parçalanmış halde de olsa yeniden hobi bahçelerine taşıyan iki arkadaş oluşan zararın tazmin edilmesi için dava açtı. Hobi bahçesi iki arkadaş için resmen bir eziyet haline gelirken davanın sonucu merak konusu oldu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHIRSIZLIK