UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EBRU YAŞAR’DAN ÇOK TARTIŞILAN KONU HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ

Ebru Yaşar düzenlediği iftar yemeğinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

EBRU YAŞAR’DAN ÇOK TARTIŞILAN KONU HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ

Aralarında  Revna Demirören, Demet Sabancı, Monik İpekel, Ebru Yaşar, Tülay Ulusoy, Hanife Akdağ gibi sanat ve cemiyet hayatından 17 kadının organize ettiği 'Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Yemeği' Merter Polisevi'nde gerçekleştirildi.

Yaklaşık 1500 şehit ve gazi ailesinin katıldığı organizasyonda sanat ve cemiyet dünyasının ünlü simaları şehit ve gazi yakınları ile kucaklaştılar.

ŞEHİTLERİN MEKANI CENNET, AİLELERİ BİZE EMANET

İftar öncesi basın mensupları ile kısa bir röportaj gerçekleştiren sanatçı Ebru Yaşar, 'Çok sevdiğimiz dostlarımızla beraber bugün yaklaşık 1500 şehit ve gazi yakınına iftar yemeği veriyoruz. Bu aslında bir iftar yemeği değil, bu bir kucaklaşma.Sağ olsun hepsi geldiler. Biliyorsunuz şehit aileleri bizlere emanet. Zaten şehitlerimizin mekanı cennet. Geride kalan ailelerine ise hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor. Elimizden geldiği kadar onlara o yokluğu hissettirmememiz gerekiyor. Ben polis kızı olduğum için özellikle polis ve askerlere ayrı bir sempatim var. Onların olduğu yere, gurur ve mutlulukla, koşa koşa geliyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bizler bugün bu topraklarda huzur ve sağlıkla yaşıyorsak, ecdadımızın ve şehitlerimizin sayesindedir. Bunu unutmamak lazım' sözleriyle duygularını dile getirdi.

Yaşar, muhabirlerin metro istasyonunda paylaştığı kısa videonun hafta boyu tartışmalara konu olduğunu hatırlatmaları üzerine 'Okul yıllarında  ve gençken bol bol otobüs ve minübüse bindim. Meşhur olduğum ilk yıllarda da yine toplu taşıma kullanırdım . Fakat metro ve metrobüse hiç binmedim ve metroya binmenin vermiş olduğu mutlulukla yanımdaki arkadaşıma beni çekmesini  söyledim ve bunun hatıra kalmasını istedim. Bunu da sosyal medyada paylaştım. Zaten sosyal medyada her an her şeyimizi paylaşabiliyoruz. Bunu da herhangi bir şey bekleyerek koymadım. Tamamen kendime bir anı olarak paylaştım ama yanlış anlayan da oldu doğru anlayan da. Olur böyle şeyler' sözleriyle konuya açıklık getirdi.

Yeni projeleri de sorulan Ebru Yaşar aranjör Emrah Karaduman’ın karma albümünde bir şarkı seslendirdiğini ifade etti ve “Kalabalık bir proje. Karma bir albüm. Bir ay sonra çıkacak. Ben de Emrah’ın bir şarkısını seslendiriyorum. Çok güzel, yazlık bir şarkı. Onun son okumaları var. Sonra klibe gireceğim” dedi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13