UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ FERMAN TOPRAK’IN İFTARINDA BERAT ALBAYRAK SÜRPRİZİ!

Ferman Toprak iftar yemeği düzenledi. İftarın süprizi ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak oldu.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ FERMAN TOPRAK’IN İFTARINDA BERAT ALBAYRAK SÜRPRİZİ!

Ünlü türkücü Ferman Toprak önceki akşam Çengelköy Beyranistan Kebap'ta düzenlediği iftarda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gerçekleşen buluşmaya çeşitli basın kuruluşlarından çalışanlar katılırken Ferman Toprak da iftar öncesi mangal başına geçerek tüm hünerlerini sergiledi.

Toprak, Gaziantep yöresine özgü beyran çorbası hazırlayıp servis etti.

Bu sırada Ferman Toprak’ın iftar yemeği verdiği saatlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Çengelköy’de esnaf ziyaretinde bulunuyordu. Vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektiren Albayrak, yoğun ilgi gördü. Ferman Toprak’ta Bakan Albayrak’ın yanına giderek kendisini çaya davet etti. Albayrak, esnaf ziyareti sonrası çaya geleceğini belirtikten sonra turuna devam etti.

İftar sonrası gazetecilerin sorularını da cevaplayan Ferman Toprak, yeni albümünün hazır olduğunu, klip çekimlerinin tamamlandığını ve klibinin Ramazan Bayramı’nın ilk günü yayında olacağını “Sevenlerimize bir bayram şekeri vereceğiz” diyerek açıkladı.

Şarkı sözlerinin eşine ait olduğunu ve bu nedenle kendisi için özelliği olduğunu söyleyen Ferman Toprak, “Allah razı olsun, benden para da almadı” diyerek espiri yaptı.

Ferman Toprak yeni doğan bebeği ile ilgili sorulara da, “Evlat bambaşka bir şey. Allah’ın size verdiği en güzel emanet.Çok güzel bir duygu. Allah izin verirse 3-4 tane düşünüyorum. Hanım da desteklerse tabi ” diyerek cevapladı.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERferman toprak  berat albayrak  ramazan  iftar