UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SERENGİL CEPHESİNDEN ÖZAY BAKIR'IN ANNESİNİN SÖZLERİNE YANIT!..

Seren Serengil’in avukatı Ersoy Akdemir, Özay Bakır’ın annesinin sözleriyle ilgili çıkan haberler hakkında bir açıklama yaptı.

SERENGİL CEPHESİNDEN ÖZAY BAKIR'IN ANNESİNİN SÖZLERİNE YANIT!..

İşte Serengil’in avukatı Ersoy Akdemir’in yaptığı açıklama;

“Kutsal aile birliğinin toplumumuz açısından önemi Anayasamızda dahi “Aile Türk toplumunun temelidir” “Devlet ailenin huzur ve refahı için gerekli tedbirleri alır” hükümleri ile ifade edilmiş olup evlilik birliğine herkes tarafından saygı ve nezaket ile yaklaşılması asıldır.

Son dönemde üst üste yaşanılan ve tamamı kamuoyuna yansımamış bulunan birtakım talihsiz ve rahatsız edici gelişmeler sebebiyle müvekkillerim Sn. Seren Serengil ve  Sn. Yaşar İpek adına, aile birliğine gösterilmesi gereken hassasiyetin temini için bu koruma ve uzaklaştırma kararı alınmak zorunda kalınmıştır.

Ancak buna rağmen ilgili kişi ve aile bireyleri tarafından demeçlerin son bulmaması, konunun sürekli gündeme taşınması ve “oğlumun hayatından endişeliyim” şeklinde kullanılan ifadeler tarafımızca anlaşılamamaktadır. Bu söylemlerin tamamı iddia niteliğinde olup savcılık makamı tarafından incelenecek, araştırılacak ve ancak ondan sonra netlik kazanacaktır. Ancak yaşanan tüm bu süreçte, anayasal bir kurum olan aile birliğine gösterilmesi gereken saygı ve hassasiyetin gösterilmemesinin ve bunda ısrar edilmesinin sebebi anlaşılabilmiş değildir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur…”

Av. Ersoy Akdemir

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseren serengil