UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ARDA ÖZİRİ’YE VEDA! SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Geçtiğimiz gün motosiklet kazasında yaşamını yitiren oyuncu Arda Öziri bugün son yolculuğuna uğurlandı.

ARDA ÖZİRİ’YE VEDA! SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

İstanbul'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri (40) için, memleketi İzmir'de, mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tören düzenlendi.

Törene, Öziri'nin ailesinin yanı sıra oyuncunun öğretmenleri ve arkadaşları katıldı. Öziri'nin sınıf arkadaşlarından Rıza Kocaoğlu ve Burak Altay da törene katılanlar arasında yer aldı.

Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularından Arda Öziri, geçen pazar günü sabah saatlerinde, TEM Otoyolu Ümraniye mevkiinde, yönetimindeki motosikletin kontrolünü kaybetmesi sonucu yaptığı kazada ağır yaralandı.

Öziri, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öziri, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Genç yaşta hayatını kaybeden oyuncu için, mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tören düzenlendi.

Törene Öziri'nin ailesi, öğretmenleri ve arkadaşları katıldı.

Öziri'nin sınıf arkadaşlarından oyuncular Burak Altay ve Rıza Kocaoğlu da törene katılanlar arasında yer aldı.

Kocaoğlu ve Altay, ölen arkadaşları için uzun süre gözyaşı döktü.

Törende, slayt gösterisiyle Öziri'nin fotoğraflarının gösterilmesinin ardından, arkadaşları onunla geçirdiği anıları paylaştı.

Rıza Kocaoğlu, gözyaşlarına hakim olamadığı konuşmasında, “Onunla çok aynı yatakta yattık, çok vakit geçirdik. Birlikte çok yollar yaptık, çok kızlar sevdik. Güzel babasını çok erken kaybettiği için hepimizden önce büyüdü. Hepimizin en hızlısı oydu, şimdi de öyle davrandı” dedi.

Burak Altay ise, “O bizim ağabeyimiz, kardeşimizdi. Acımı tarif edemiyorum” dedi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Yakup Öztuna da, mezun ettikleri bir öğrenciyi bu şekilde karşılamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Ünlü tiyatrobilimcisi, oyuncu, eleştirmen ve yönetmen Prof. Dr. Özdemir Nutku da, Öziri'yi görür görmez sahneyle bütünleştiğini anladığını söyleyerek, “Çok yetenekli, pırıl pırıl bir gençti. Ona üst seviyede rolleri vermekten hiç çekinmedik. Şimdi bu durumda olmamız çok acı” dedi.

Arda Öziri, bugün öğlen Alsancak Hocazade Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Işıkkent Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERarda öziri  cenaze  diriliş ertuğrul