UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

METEOROLOJİ AÇIKLADI! İLK İŞ GÜNÜNDE HAVA NASIL OLACAK?

Haftanın ilk iş günü için meteorolojiden uyarı geldi. Yapılan açıklamada ülke genelinin bulutlu ve yer yer sağanak yağış görüleceği belirtildi.

METEOROLOJİ AÇIKLADI! İLK İŞ GÜNÜNDE HAVA NASIL OLACAK?

Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Güney ve İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ve Eskişehir, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir çevreleri ile İstanbul'un kuzey, Antalya'nın batı kesimlerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

İstanbul’da sabah saatlerinden sonra kuzey kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Kocaeli’nde sabah saatlerinden itibaren aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi tahmin ediliyor.

Antalya’da ise öğle saatlerinden sonra batı çevreleri aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Başkent Ankara’da ise öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmeteoroloji