UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN SERT KUR ÇIKIŞI!..

Isparta'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çıkmış birileri yok kurmuş, şuymuş, buymuş... Geçin o işleri. Kurla, bu manipülasyonlarla bizi vuramazsınız." ifadesini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN SERT KUR ÇIKIŞI!..

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Isparta mitinginde önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Sizleri saygı ile selamlıyorum. Isparta'nın tüm ilçelerindeki, köylerindeki kardeşlerimi selamlıyorum. Muhteşem bir kalabalık bizi burada selamladılar. Bizi coşkuyla karşılan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Bereketi ile sofralarımızı şenlendiren Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Maşallah Isparta bugün bambaşka. Bu meydanda hükümetine, geleceğine sahip çıkan bir Isparta görüyorum. 24 Haziran'da Vakit Türkiye Vaktidir diyen bir Isparta görüyorum.

24 HAZİRAN'DA REKORLARA İMZA ATIYOR MUYUZ

24 Haziran'da güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye demeye hazır mıyız? 24 Haziran'da güçlü Türkiye'nin önünü açıyor muyuz? 16 Nisan'da olduğu gibi 24 Haziran'da da rekorlara imza atıyor muyuz?

16 YILDA PEK ÇOK REKORA İMZA ATTIK

Bilmeyenlere, bildiklerinizi anlatacaksınız. 24 Haziran akşamı ülkemiz önünde açılan yeni ufukları hep birlikte kutlayacağız inşallah. 16 yıldır ülkemize hizmet ediyoruz. 16 yıldır gece gündüz demeden gayret gösteriyoruz. 16 yıl önce iktidara gelirken nasıl heyecanlıysak şimdi de aynı heyecanı yaşıyoruz. Sizlerin de desteği ile Türkiye geride kalan 16 yılda pek çok rekora imza attı. Ekonomide, sağlıkta, eğitimde büyük reformlara imza attık.

AFRİN'DE 4480 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bölücü örgütünden FETÖ'süne, dışarıdan gelen onlarca saldırıya rağmen birlik ve beraberlikten taviz vermedik. Afrin'de son olarak geldiğimiz noktada 4480 teröristi eksiz hale getirdik. Kuzey Irak'ta PKK'lı 419 teröristi etkisiz hale getirdik, yurt içinde 405 teröristi etkisiz hale getirdik. Nerede terörist varsa Mehmedimiz orada, güvenlik korucularımız orada. Ayrı gayri yok.

KURLA BİZİ VURAMAZSINIZ

Dünyada fakirlere elini uzatan ülke kim? ABD birinci gözüküyor ama gayrisafi yurtiçi hasılaya göre Türkiye birinci. Büyümede 7,4 ile dünyada bir numarayız. Çıkmış birileri kurmuş şuymuş... Kurla bizi vuramazsınız. Bu manipülasyonla bizi vuramazsınız.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERDOĞAN