UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NUR YERLİTAŞ’TAN GÜLŞAH SARAÇOĞLU’NA ÖZÜR DOLU SÖZLER!..

Modacı Nur Yerlitaş, zaman zaman girdiği polemiklerle, zaman zaman Bülent Ersoy peşinde, zaman zaman da kamaraları fark etmeden söylediği sözlerle gündeme gelmeye devam ediyor.

NUR YERLİTAŞ’TAN GÜLŞAH SARAÇOĞLU’NA ÖZÜR DOLU SÖZLER!..

Yerlitaş, geçen günlerde Seren Serengil ve Yaşar İpek’in nişan töreninde Gülşah Saraçoğlu ile ilgili söyledikleriyle gündem olmuştu. Açıklama geldi…

Nur Yerlitaş, önceki akşam Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen  Geleneksel NEYAD İftar Yemeği’ne katıldı.

Gündemle ilgili konuşan Yerlitaş, Gülşah Saraçoğlu polemiğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“Gülşah’ta benim sanatçı modacı terzi kardeşimdir!.. Babamızı öldürmedik sonuçta, belki ben kendi çapımda, onun büyüğü olarak haklıydım. Belki o kendi çapında haklıydı. Belki arada dedikodu yapanlar olmuştur.” Diyerek kafaları karıştırdı.

Yerlitaş, “Ben zaten mesleki olarak kimseyi kıskanacak bir pozisyonda değilim.  Sıfırdan gelmiş, valiz ticaretiyle iş yapmış bir İtalyan bohçacısıyım. Ben kendi emeğimle Nur Yerlitaş oldum bu ülkede. Elbette ki genç arkadaşlar var Gülşah’ta onlardan biri… Küçük bir sürtüşme olmuştur ama bu mesleki bir sürtüşme değildir. Ben,  o olayın yaşandığı, Murat Karabova’ya laf söylediğim gün, kameraların beni çektiğinden haberim yoktu. Zaten kameralar önünde de öyle konuşulmaz.” dedi.



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNUR YERLİTAŞ  gülşah