UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

LERZAN MUTLU GİZEMLİ SEVGİLİSİYLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU!..

Lerzan Mutlu, kendisine ait sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak, hayranlarının merak ettiği soruları yanıtladı.

LERZAN MUTLU GİZEMLİ SEVGİLİSİYLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU!..

Lerzan Mutlu son olarak sevgilisiyle ele ele, ancak yüzlerinin görünmediği bir fotoğraf paylaşarak akılları karıştırmıştı. 

Sevgilisinin kim olduğunu açıklamayan Lerzan Mutlu, instagram hesabından bir canlı yayın yaptı ve hayranlarının kendisine sorduğu soruları cevaplandırdı.

“Çok sormuşsunuz o yüzden ilk kez kendi canlı yayınımdan açıklayacağım” diyerek sözlerine başlayan Mutlu, cümlelerine şöyle devam etti: “Çok kısa bir süredir bir münasebetim var ama ben hiçbir şeye emin olmadan, bir şeyi ortaya çıkarmayı sevenlerden biri değilim. Birazcık daha deneme sürecindeyim. Eğer gerçekten olacağına inanırsam, çok sormuşsunuz, dm atmışsınız, resmini paylaş diye, tabi onun da iznini alarak sizinle onu paylaşacağım.  Kendisi şuan Londra’da. Dönecekti aslında ama dönemedi işleri uzadığı için. Çok sormuşsunuz, el resmini de şuandan dolayı arşivledim; onun ailevi durumlarından dolayı. Annesi daha bilmiyor ve belki elinden tanır diye. Belki elinden tanır da veto yer diye hemen arşivledim. Çok soru soruyorsunuz onunla ilgili, çok daha yeni bir şey, biraz zaman sonra çıkaracağım inşallah. O da çok çıkma meraklısı ya… Hiçbir zaman basın seven bir adamla beraber olmadım ben, niye anlayamıyorum ama kısmet…”

Bir katılımcının “Başka şeyler var belli” diye yorumda bulunması üzerine ise Lerzan Mutlu, “Yok valla, biraz annesi otoriter bir hanımefendi. Çok saygıdeğer bir hanımefendi. Daha beni bilmiyor.” ifadelerini kullandı.    

Sonrasında açıklamalarına devam eden Lerzan Mutlu, “Çok merak ediyorsunuz çünkü benim daha önce basının önünde yaşadığım bir birlikteliğim olmadığı için, merak ediyorsunuz haklı olarak.” dedi.

Canlı yayın sırasında yanındaki arkadaşıyla konuşan Mutlu’nun, arkadaşına “Sendeki fotoğrafları paylaşsak ne olur?” diye sorması ve arkadaşının verdiği “Yıkılır Türkiye!” yanıtı ise dikkat çekti. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERlerzan mutlu