UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESRA EROL, ŞAŞKINLIK YARATAN “İHANET”LE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?

Seda Sayan’ın yeğeni Eda Gök Albayrak’ın yaşadığı ihanet duyanları adeta şoke etmişti. Esra Erol’un stüdyo şefliğini yapan Albayrak, 7 yıldır evli olduğu eşi Emrah Albayrak'tan ihanet nedeniyle boşandı. Konuyla ilgili Esra Erol açıklama yaptı.

ESRA EROL, ŞAŞKINLIK YARATAN “İHANET”LE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?

Esra Erol'da programında stüdyo şefi olan Eda Gök Albayrak, yine Esra Erol'un orkestra şefliğini yapan eşi Emrah Albayrak tarafından ihanete uğradı.

Eda Gök Albayrak kendisini en yakın arkadaşı , evli ve iki çocuk annesi aynı zamanda orkestranın da solisti olan Burcu Sinem Ünsal ile aldatan eşinden tek celsede boşandı.

O konu benim dışımda. Eda bana "Ben konuşamayacağım benim sesim ol" dediğinde onun söylemek istediği her şeyi onun iddialarını canlı yayında dile getirdim. Mahkemede de tek celsede boşanma gerçekleşti. Bundan sonrası için maalesef olay yargıya taşındığı için konuşmuyoruz. Oradaki herkes neredeyse herkes benim şirketimde çalışan tüm personeller arkadaşlık, akraba bağı olan insanlar. Bir aile şirketi gibiyim. Yaralanıyorsunuz. Eda ile atlatacağız Allah'ın izniyle.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseda sayan  edra erol  eda gök albayrak