UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÖZAY BAKIR O VİDEOYU KALDIRACAĞIM DEDİ AMA OLAY SÖZLER SARF ETTİ

Seren Serengil’in 6 ay uzaklaştırma kararı aldırdığı eski sevgilisi Özay Bakır, Seren Serengil’le olan videoyu kaldıracak.

ÖZAY BAKIR O VİDEOYU KALDIRACAĞIM DEDİ AMA OLAY SÖZLER SARF ETTİ

Seren Serengil eski sevgilisi Özay Bakır hakkında, kendilerine sosyal medya ve televizyon aracılığıyla sistematik olarak şiddet uyguladığı gerekçesiyle 6 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Bunun ardından bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Özay Bakır, Seren Serengil videosu için şunları söyledi;

“Hukuki açıdan bir aksamaya sebep olmayacağını öğrendikten sonra videoyu kaldırmaya karar verdim.

Sebebi kaldırmam gerektiğini anladığım için falan degil.

Sebebi, günü-saati-dakikasına ve içeriğine kadar belli olan ve dava konusu olan tüm bu ayıplar işlendikten sonra özür dilemek yerine beni silmeye ikna etsinler diye aracı edilen, buna istinaden benden ricada bulunan saygıdeğer dostlarım ve abilerim değil.

Sebebinin 3 aydır aldığım tehditler olmadığını söylememe gerek bile yok sanırım.

Kaldırmamın sebebi, neredeyse 1 sene önce yüklediğim arkadaşlarımın beni onore ettiği bu videomun ruhunun kirletilmesi üzerine artık beni mutsuz ediyor oluşudur.

Bu videoyu kaldırarak davamdan hiçbir şekilde vazgeçiyor değilim. Aksine, televizyonda ahkam kesme gücünü kullanarak kendilerini aklayabilmek adına yaşananları tamamen çarpıtarak ailem ve şahsım hakkında karalama kampanyası yapanlarla, sosyal medya yoluyla ve gazete röportajlarıyla saygıdeğer avukatlarını bile işin içine katarak göz göre göre her cümlesinde yalan söyleyenlerle ilgili hukuki mücadelemi KANITLARIYLA sonuna kadar sürdüreceğim.

Yalanlarla istediğiniz yere gidebilirsiniz, fakat geri dönemezsiniz.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseren yaşar özay