UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TURKCELL PLATINUM İSTANBUL NIGHT FLIGHT KONSERLERİ BAŞLIYOR!

Turkcell Platinum Istanbul Night Flight konserler serisi Topkapı Sarayı’nın 1. avlusunda bulunan, Türkiye’nin ilk müzesi olarak bilinen ve ülkemizin en önemli tarihi yerlerinden olmakla birlikte hali hazırda anıt müzesi olarak formunu korumaya devam eden Aya İrini’de gerçekleşecek konserlerde Events Across Turkey organizasyonuyla İstanbul dinleyicisini dünya starlarıyla buluşturuyor.

TURKCELL PLATINUM İSTANBUL NIGHT FLIGHT KONSERLERİ BAŞLIYOR!

Dünyaca ünlü kemança üstadı Imamyar Hasanov, geçtiğimiz sene 29 Ekim'de Aya İrini'de Athena ile gerçekleştirdiği büyüleyici senfonik konserinin ardından oda orkestrası ile çok özel konserler vermek üzere yeniden Aya İrini‘ye geliyor.

Imamyar Hasanov’a ülkemizin önemli sanatçılarından Mercan Dede,perküsyonda Mısırlı Ahmet, gitarda Cenk Erdoğan, bas gitarda Murat Copur eşlik edecektir.Bu özel konserlere Sattas grubunun solisti Orçun Sünear  ve  Zakkum grubunun solist  Yusuf Demirkol daha önce hiç bir yerde dinlemediğiniz farklı yorumuyla bu özel konserlere konuk oluyor.

Sınırlı sayıda dinleyiciye ev sahipliği yapacak bu çok özel mekanda konser deneyimini kaçırmadan yerinizi ayırtın.

Bahçe de Kim Var?

Bu özel konserlerden önce ve konser arasında Aya İrini’nin avlusunda Turkcell Platinum Lounge sahnesinde ülkemizin önemli müzisyenlerinden Akın Eldes çok özel bir dinletiyle sizlerle olacak.  

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTURKCELL PLATİNİUM